Marcela Vîlcan consilier local PNL: Am rămas stupefiată citind comunicatul de presă al unei organizații politice municipale din Alba Iulia, privind proiectul legat de transportul public pe ruta Alba-Iulia -Oarda (cursa 113)

Acest proiect a fost o muncă de echipă, cei implicați fiind subsemnata, Marcela Vilcan, consilier local PNL, dl Alin Stanciu, consilier local PSD, dl Marius Filimon, viceprimar PNL și dl Gabriel Pleșa, primar USR.

Primele sesizări ale comunității Oarda privind necesitatea acestui proiect au fost făcute la finele lunii iulie, motiv pentru care, începând cu luna august, s-au făcut primele schimbări care mai apoi au fost cuprinse într-un proiect de hotărâre la care am adus un amendament care să răspundă nevoilor comunității. Mai apoi, odată cu începerea fizică a școlilor, s-a constatat că autobuzele sunt extrem de aglomerate, la numite ore, motiv pentru care am cerut și am obținut suplimentarea lor.

Odată cu darea în folosință a podului de peste Valea Orzii, s-a putut finaliza noua rută pentru autobuzul 113, tocmai pentru a răspunde nevoilor oamenilor.

Nicio organizația politică municipală din Alba Iulia NU a avut vreo contribuție în inițierea acestui proiect. Asumarea muncii altora și dezinformarea publică nu vă onorează stimați aleși locali!

Marcela Vîlcan consilier local PNL, în Consiliul Local Alba Iulia

 

Nota redacției: Material publicat în virtutea dreptului la replică, ca urmare a apariției acestui (vezi AICI) comunicat de presă

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*