Mai mulți elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia au fost avansați în grad. “Rezultate foarte bune la învăţătură, comportament exemplar.”

29 de elevi din clasa a XI-a au fost numiți începând cu data de 19 iunie în funcții de comandă în cadrul subunităților de elevi și au fost avansați în gradul corespunzător funcției. Noile grade le-au fost acordate datorită rezultatelor foarte bune obținute la învăţătură și comportamentului exemplar de care au dat dovadă pe parcursul anilor de liceu, clasele IX – XI. Cu noile grade pe epoleți, aceștia au de îndeplinit o misiune importantă, de a-i îndruma și coordona pe colegi și de a fi modele de urmat pentru aceștia.

Eleva sergent Alexandra Petruțiu a fost înaintată la gradul de elev plutonier-major.

Elevii sergent Andreea Coste, Răzvan Mazere, Ștefania Crețu și Roberta Petruse-Suciu, au fost înaintați la gradul de elev plutonier.

Elevii sergent Dragoș Nueleanu, Denis Șimonca, Roxana Bizău, Andrei Palagi, Victor Remeș, Ștefan Orlea, Laurencio Rad, Andrei Mureșean, Alexandru Szasz, Krisztina Vecsei, Vlad Ogășan, Bianca Pavel, Tudor Moga, Susana Gariodo-Bocică, Maia Leonte, Alex Silaghi, Iulia Tufaru, Teodora Iacobhazi, Eduard Cristea, Marius Seracin, Maria Hulugean, Octavian Bogdan, David Pupeză și Andrei Florea au fost înaintați în gradul de elev sergent-major.

Felicitări tuturor, mult succes în misiunea pe care o aveți de îndeplinit!, au precizat reprezentanții Colegiului.

Despre Redacția ProAlba 38401 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*