Magazinul Milwaukee din Alba Iulia, dezvoltat de Detaliu Invest, participă cu stand la cel mai important târg de utilaje de construcții din România. CoBuild are loc la Ciugud, în perioada 11-13 mai!

„Comuna Ciugud din județul Alba va găzdui, în perioada 11-13 mai 2023, CoBuild, cel mai important eveniment expozițional dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții din România. Evenimentul, aflat la prima ediție, se dorește să devină cel mai mare târg de utilaje și tehnologii de construcții din Europa Centrală și de Est. CoBuild este organizat pe durata a trei zile: joi, vineri și sâmbătă, într-un format tip festival, în care participanții (expozanți, parteneri și vizitatori) vor putea discuta, vor putea testa utilajele în zona dedicată demonstrațiilor, vor putea savura preparatele delicioase gătite pe loc sau vor putea veni împreună cu copiii pentru care vor fi pregătite surprize și o zonă de joacă special amenajată“, anunță administrația locală.

La Târg puteți vizita și standul celor de la Milwaukee din Alba Iulia care, prin Detaliu Invest, au deschis, de curând, un magazin în municipiul nostru. Cei interesați pot beneficia de produse care oferă tot ce-i mai bun fiecărui utilizatorilor. Magazinul funcționează pe Bulevardul Republicii, nr.12, bloc 28, (zona Salice). Aici puteți găsi scule electrice profesionale, accesorii, echipamente de protecție, precum și managementul echipamentelor cu ONE-KEY. Program: de luni până vineri, între orele 08.00 și 17.00. mail: office@detaliuinvest.ro. Telefon: 0741.402. 985. Milwaukee, nothing but HEAVY DUTY!

CoBuild este cel mai important eveniment dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții din Romania. Scopul evenimentului este de a aduce împreună jucătorii pieței de construcții într-un cadru relaxat și informal. Misiunea echipei CoBuild este aceea de a crea o experiență unică de relaționare, informare și colaborare pentru toți pasionații de utilaje și tehnologie. Conceptul CoBuild este gândit ca un eveniment destinație companiile care doresc să se informeze cu privire la noutățile din piața utilajelor și tehnologiilor de construcții, dar și publicului larg oferind experiențe pentru orice tip de vizitator. Zona de demonstrații poate fi interesanta atât pentru operatorii care vor sa testeze utilaje și camioane, dar și pentru persoanele pasionate, care nu neapărat lucrează în domeniu.“, mai transmit reprezentanții administrației din Ciugud.

Toate detaliile despre CoBuild, inclusiv cele legate de obținerea biletului, vizitatori, program șamd le găsiți AICI.

Mai jos, câteva fotografii din magazinul Milwaukee din Alba Iulia!

Despre Redacția ProAlba 37540 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Magazinul Milwaukee din Alba Iulia a fost vizitat de reprezentanți la vârf ai acestui brand în Europa - ProAlba
  2. Nu ratați “Red Week” la magazinul Milwaukee din Alba Iulia! Zece zile de promoții la produsele puse în vânzare - ProAlba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*