Luni: Bibliobusul din Alba ajunge pe meleagurile „Fefeleagăi”. Lectură și ateliere de creație pentru elevii din Bucium Șasa

BibliobusLuni 15 septembrie, Consiliul Judeţean Alba a pregătit o surpriză pentru  începerea noului an şcolar 2014-2015. Bibliobusul va duce „Cartea” elevilor de la Şcoală cu clasele I-VIII „Ion Agârbiceanu” din Bucium Sasa, judeţul Alba, pe plaiurile celebrei „Fefeleaga”, unde celor aproximativ 100 de copii, li se vor dărui cărţi. Va avea loc o sesiune de lectură publică, urmată de un atelier de creaţie constând în confecţionarea de semne de carte pentru toţi cei prezenţi la deschiderea oficială a noului an şcolar.

În jurul orei 13:30,  Bibliobusul îşi va continua periplul Campaniei „Călătorim și Dăruim” la Abrud, unde 21 de copii de la Centrele de tip familial  2, 3 şi 15 din Abrud, vor beneficia de o întâlnire de neuitat cu cărţile oferite, de  lectura publică în aer liber, şi de un atelier de creaţie. Cu siguranţă magia Bibliobusului va umple sufletele tuturor de dorinţa de a citi, de a cunoaşte, de a ştii, de a fi mai înţelept şi mai creativ!

Despre Redacția ProAlba 30700 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*