Lucrări ample de infrastructură, în Alba. Precizări din partea lui Marius Hațegan, vicepreședinte al Consiliului Județean

Legătura strânsă și eficientă dintre Consiliul Județean și primăriile din Alba continuă sa funcționeze în beneficiul cetățenilor. Mă bucur să anunț că lucrările la podul peste râul Mureș de la Acmariu, comuna Blandiana, avansează. Au fost montate grinzile, o operațiune extrem de complexă, având în vedere lungimea acestora (41,5 ml x 12 buc).  Consiliul Județean Alba a înțeles să sprijine primăriile la astfel de lucrări complexe, cu partea de cofinanțare.Vreau să felicit autoritățile locale din Blandiana și, în special, pe dl. primar Nicolae Gherman, pentru felul în care colaborează cu noi, cei din cadrul Consiliului Județean.

De asemenea, continuăm lucrările pe drumurile județene. Pe DJ 103G, Ciugudu de Sus-limită cu județul Cluj ,a fost turnat stratul de uzură. Totodată continuăm lucrările de întreținere și pe DJ 107A Pâclisa-Vurpăr -Blandiana-Bacăinti.Se execută lucrări de plombare, tăiat vegetație și marcaje axiale și laterale.Drumuri bune pentru locuri minunate și oameni deosebiți, tranmsite Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba.

Despre Redacția ProAlba 30145 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*