Locotenent-colonel Pașca Tudor-Gheorghe, noul șef al Jandarmeriei Alba

Începând cu data de 29 iunie, prim adjunctul Inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean  ”Avram Iancu” Alba, domnul locotenent-colonel Pașca Tudor-Gheorghe, a fost împuternicit Inspector șef la aceeași institutie, după ce în decursul lunii iunie domnul colonel Giurea Marius Claudiu  a fost împuternicit  comandant la Brigada Specială de Intervenție ”Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române.

Domnul locotenent-colonel Tudor-Gheorghe Pașca are vârsta de 40 de ani şi activează în cadrul IJJ Alba de 17 ani. Între responsabilitățile sale s-au numărat coordonarea activităților de constatare a faptelor antisociale, de identificare şi prindere a autorilor faptelor, de identificare a persoanelor vătămate, a martorilor şi mijloacelor materiale de probă, de întocmire a actelor de constatare şi de predare a suspecţilor către organele abilitate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, noul Inspector șef a fost responsabil de pregătirea personalului subordonat, de coordonarea activităților pe linie de pază, respectiv de coordonarea activității personalului de cercetare – documentare. Totodată, a coordonat activitatea specifică a instituției în calitate de adjunct al Inspectorului șef, funcție pe care a deținut-o în perioada 2017-2019.

          Domnul locotenent-colonel Tudor-Gheorghe Pașca este absolvent al Facultăților de Drept și Științe Economice din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, dar și a unor stagii de formare în domeniul luptei împotriva traficului de persoane și în domeniul cercetării judiciare, organizate de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române în parteneriat cu Jandarmeria Franceză, Inspectoratul General al Poliției Române precum  și cu alte instituții din România.

Totodată, noul Inspector șef a absolvit două masterate, disciplinele studiate fiind Managementul Serviciilor Publice și Instituții de Drept Bancar Fiscal Vamal.

 

Despre Redacția ProAlba 31296 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

3 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*