Liderii USL din Alba s-au numarat printre primii cetateni prezenti la urne

Pana la orele pranzului, liderii USL din Alba au mers la urne si au declarat la unison ca au votat pentru o schimbare in beneficiul tarii si al romanilor.

Presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu, a votat la ora 10.00 la Caminul de Batrani din Lipoveni.’’ Am votat pentru o viata mai buna. Le spun locuitorilor judetului sa sa prezinte la vot pentru ca este un exercitiu democratic. Sa aleaga ceea ce cred ei ca este mai bine pentru familiile lor si pentru Romania’’, a precizat Ioan Dirzu.  

Marcela Daramus, presedinte Organizatia Judeteana de Femei Alba a PSD, a votat la 10.00 la sectia de la Liceul Sportiv din Alba Iulia

Presedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, a votat si el la ora 12.00 la sectia de la Scoala Generala nr. 1 din Alba Iulia. ”Am mers la vot, si am votat pentru respectarea democratiei din Romania. Le cer locuitorilor din Alba Iulia si din intreg judetul sa se prezinte la urne pentru ca , indiferent de optiunea lor, vorbim despre un exercitiu democratic.”

Presedintele TSD Alba, Bogdan Medrea,  a votat la ora 13.30 la sectia de la Scoala Generala nr. 7 din Alba Iulia. “mi-am exercitat un drept democratic lucru pe care consider ca ar trebui sa il faca fiecare roman in cederea unei schimbari pentru tara noastra. Saper ca rezultatul referendumului sa fie cel dorit de catre majoritatea romanilor.’’

Adrian Zaharie, membru PSD, a votat la ora 10.00 la o sectie din Partos, cartier al muncipiuluiAlba Iulia

Presedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, a votat la ora 11.00 la sectia numarul 14, din incinta Gradinitei nr.9, aflata pe strada Vasile Goldis din municipiul Alba Iulia.

Vicepresedintele PNL, deputatul Calin Potor, a votat la ora 10.30 la sectia de la Liceul de Constructii din Alba Iulia. “Am mers la vot cu gandul sa le fie mai bine romanilor. Atat celor din judetul nostru cat si celor din restul tarii. Eu personal, am votat pentru singura solutie viabila pe care Romania o are in acest moment’’, a declarat Calin Potor.

Vicepresedintele PNL, Florin Roman,  a votata la ora 10.00 la sectia din incinta Colegiului “HCC” din Alba Iulia

Vicepresedintele PNL, Simone Albani, a votat la ora 12.00 la o sectie de pe strada Zlatnei din Alba Iulia. “ am votat cu gandul la o schimbare pentru Romania. O Romanie democratica si europeana, o Romanie in care drepturile cetatenilor sa fie respectate si garantate de stat si de un presedinte corect. Ii indemn pe oameni sa mearga la vot, indiferent de optiunea pe care o au. “

 

 

 topod.inвзлом одноклассников online

Despre Redacția ProAlba 38448 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*