La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-a desfășurat a treia ediție a Târgului de Joburi INSERT UAB

Ieri, 31 mai a.c., curtea principală a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a fost gazda celei de a treia ediții a Târgului de Joburi INSERT UAB, organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB) în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba și cu sprijinul Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene Lucian Blaga, Alba.

Evenimentul a marcat locul de întâlnire dintre angajatori și studenții și absolvenții aflați în căutarea unui loc de muncă, voluntariat, internship sau stagiu de documentare în vederea elaborării lucrării de licență sau de disertație. Au participat un număr de 25 de organizații din toate domeniile de activitate care au furnizat informații pentru cei peste 250 de vizitatori, interesați de ofertele de muncă existente pe piață.

Ediția din acest an a înregistrat o creștere semnificativă atât din punct de vedere al interesului studenților și absolvenților cât și al angajatorilor și deopotrivă din perspectiva numărului posturilor vacante pentru absolvenții de studii superioare.

Acest Târg de joburi a fost organizat în cadrul Proiectului Măsuri și instrumente specifice de consiliere, orientare în carieră și corelare a ofertei educaționale cu cererea pieței muncii – INSERT UAB, Proiect finanțat din Fondul de Dezvoltare Instituțională, Contract CNFIS-FDI-2023-F-0493, Manager de Proiect: Conf.univ.dr. Larisa Dragolea.

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*