La Sebeș va avea loc vernisajul primei expoziții personale a tânărului grafician Alex Moga

Joi, 25 aprilie 2024, la ora 11:00, în zona expozițională amenajată în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sebeș, va avea loc vernisajul primei expoziții personale a tânărului grafician Alex Moga. Curatorii expoziției sunt prof. Camelia Sanda Zurman, cadru didactic la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, și Nadia Diana Arsin, directorul Centrului Cultural „Lucian Blaga”. Invitați în deschiderea expoziției sunt: artistul plastic Eugen Macinic, prof. Alexandra Pamfilie și Lusia Morariu – care vor asigura momentele muzicale.

Edificiului primăriei din Sebeș, un monument istoric cu elemente arhitecturale armonioase, care a beneficiat de lucrări interioare de renovare apreciate de întreaga comunitate, se dovedește a fi o casă primitoare pentru arte și pentru manifestări culturale de calitate.

Alexandru Moga, tânărul care își expune lucrările de grafică, este elev al Colegiului Național „Lucian Blaga” din Sebeș, pasionat de muzică și dornic să urmeze studii aprofundate în domeniul artelor.

Îi dorim mult succes și adresăm publicului o invitație caldă de a-l cunoaște prin intermediul lucrărilor sale!

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*