Ionela Gavrilă-Paven va candida INDEPENDENT pentru Consiliul Local din Alba Iulia

Ținând cont de schimbările care au avut loc în ultima perioadă în politica locală, decizia mea este de a renunța la statutul de membru de partid. Îmi doresc, cu sprijinul comunității, să candidez la alegerile locale din 9 iunie 2024 din postura de candidat independent, pentru un loc în cadrul Consiliului local al municipiului Alba Iulia.

În 2019 am intrat în politică alături de colegii de la acel moment din dorința de a schimba abordarea politicii la nivel local și de a încerca să lucrez pentru comunitatea din care fac parte, păstrând decența și bunul simț. Începând cu luna septembrie 2020 sunt consilier local în Consiliul local al municipiului Alba Iulia.

Experiența de până acum din cadrul Consiliului local mi-a oferit oportunitatea de a mă implica activ, în special asupra aspectelor financiare ale administrației locale, din postura de președinte al Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe, servicii publice, comerţ.

Așadar, îmi doresc să valorific experiența acumulată în acest mandat, să continui să mă implic cu aceiași obiectivitate și să reprezint comunitatea din care fac parte sub sloganul Consilierul cetățeanului. Acest lucru îl voi putea realiza doar cu sprijinul dumneavoastră, cetățenii municipiului Alba Iulia!

Ionela Gavrilă-Paven

 

Despre Redacția ProAlba 37532 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*