Ionela, elevă a Colegiului Militar din Alba Iulia, calificare la faza națională a Olimpiadei de limba italiană

Elev caporal Ionela Gălușcă (clasa a X-a) reușește din nou performanța de a se califica la faza națională a Olimpiadei de limba italiană. Motivată de rezultatul obținut anul trecut, Ionela s-a pregătit serios, reușind să își dezvolte cunoștințele lingvistice în limba italiană, iar încrederea în forțele proprii au motivat-o să concureze în acest an în secțiunea dedicată avansaților. Decizia a fost una înțeleaptă, dar a necesitat mai multă implicare din partea ei și un studiu intensiv. Limba italiană nu se studiază în colegiul militar astfel că Ionela s-a pregătit individual, iar performanța obținută este cu mult mai valoroasă.

„Experiența acumulată în urma participării la etapa națională a Olimpiadei de limba Italiană din clasa a IX-a m-a motivat să încerc și anul acesta să ocup un loc pe podium, de data aceasta optând pentru nivelul intensiv. Pregătirea pentru această performanță necesită un drum al învățării continue și al descoperirii, iar fiecare pas în această călătorie îmi aduce nu doar cunoștințe lingvistice, ci și o mai mare înțelegere a lumii din jurul meu. Îmi voi reprezenta cu mândrie colegiul la etapa națională”, a mărturisit Ionela.

Un alt rezultat important este Premiul II obținut de către elevul fruntaș Andrea Buontempo, clasa a IX-a, o clasare pe podiumul fazei județene a olimpiadei și o promisiune pentru o nouă performanță la următoarele concursuri de profil!

Felicitări, mult succes pe viitor!, au transmis reeprezentanții Colegiului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 37528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*