Ioan Dîrzu: „Premierul Victor Ponta a venit la Roşia Montană pentru că judeţul Alba este important pentru Guvern”

ioan dirzuIntervenţia primului ministru Victor Ponta la Roşia Montană pentru salvarea celor 33 de minieri intraţi în greva foamei pentru susţinerea proiectului minier demonstrează încă o data faptul că Guvernul condus de preşedintele PSD acordă o importanţă deosebită judeţului Alba şi cetăţenilor din judeţul nostru.

După investiţia de la Sebeş sau rezolvarea finanţării de la Cupru Min, premierul a intervenit direct în rezolvarea problemei minerilor blocaţi în galerii pentru a arăta încă o dată că executivul şi guvernanţii de la Bucureşti sunt preocupaţi de soarta şi viaţa cetăţenilor din judeţul Alba confirmând angajamentele asumate în urmă cu aproape un an.

„Am spus şi am repetat în mai multe rânduri faptul că PSD acordă o importanţă deosebită judeţului Alba. Am arătat că Bucureştiul va asculta vocea cetăţenilor din judeţ şi în special a celor din Munţii Apuseni. În timp ce liderii locali ai PDL care conduc din păcate soarta judeţului Alba petreceau la Ţebea cu Traian Băsescu, premierul Victor Ponta a venit la Roşia Montană şi a convins minerii noştrii din Apuseni să revină la familiile lor. Este timpul pentru politicieni care îşi asumă responsabilitatea şi se implică direct în rezolvarea problemelor şi în acest sens voi continua să ma lupt pentru apărarea intereselor judeţului Alba.” a precizat preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

În urma vizitei realizate la Roşia Montană, primul ministru Victor Ponta a reiterat susţinerea pentru două puncte importante specificate în scrisoarea deschisă adresată în urmă cu o săptămână de deputatul PSD de Apuseni, Ioan Dîrzu prin care solicita atât crearea unei comisii speciale pentru proiect cât şi vizitarea zonei de către toţi decidenţii implicaţi în luarea deciziei privind investiţia de la Roşia Montană.

Cu stimă,

deputat Ioan DÎRZU

Preşedinte PSD Alba

Despre Redacția ProAlba 32123 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*