Într-o singură zi, polițiștii din Alba au dat amenzi de peste 9.500 de lei în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere

actiune politieAcţiunile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru combaterea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier, au continuat.

Astfel, joi, 3 decembrie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia specifică de către transportatorii de mărfuri şi persoane.

Cu această ocazie, au fost depistaţi, 43 de transportatori de marfă care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice (depăşirea limitei legale de viteză, lipsa documentelor, neportul centurii de siguranță, defecţiuni tehnice, neasigurarea transportului, etc), aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 7.515 lei.

Totodată, poliţiştii au depistat 11 transportatori de persoane care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Amenzile aplicate acestei categorii de participanţi la trafic au fost în valoare de 2.300 de lei.

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*