INTERVIU Denisa Moga. Artista din Sebeș, sute de mii de vizualizări după primele două piese: “Toxic” și “Singuri”

De curând, ai lansat cea mai nouă piesă a ta, “Toxic”. Care este povestea din spatele melodiei?

Piesa “Toxic” are la bază o frumoasă poveste de dragoste, între doi adolescenți.  Ea îl iubește pe el și ar face orice pentru iubirea lor însă el, deși o iubește, nu are curajul să își asume această iubire dar nici nu vrea sa renunțe la fată, iubind-o după cum bate vântul. Deși “ toxică”, iubirea dintre ei nu se stinge.

“Toxic” este o piesă lansată alături de Mircea Eremia. Ai declarat, în multe rânduri, că sora lui, Alina, este una dintre artistele tale preferate. Ai reușit să o cunoști, să vorbiți?

Încă nu am reușit să o cunosc personal dar sper din suflet că voi avea această oportunitate. Vreau să-i mulțumesc pentru faptul că a fost unul dintre oamenii care ne-a ajutat cu promovarea piesei.

Revenind la “Toxic”, ai contribuit, în vreun fel, la linia melodică, la versuri? Te întreb asta fiindcă știu că ești foarte atentă la fiecare detaliu al carierei tale…

Într-un fel, pot spune că am contribuit, oferindu-le producătorilor o poveste pe baza căreia a luat naștere “Toxic”.

Ești, deja, la a doua piesă lansată pentru că și “Singuri” s-a bucurat de un mare succes. Unde ți-ai propus să ajungi, pe plan muzical? 

Ca orice artist, îmi doresc să ajung cât mai sus iar piesele mele să atingă sufletul oamenilor din țară și din străinătate. Munca și sacrificiile pe care le fac nu mă sperie și consider că nu există obstacole care mă pot opri să-mi realizez visul. Rămâne ca și ascultătorii să decidă  dacă muzica mea este pe gustul lor.

Industria muzicală este un mediu dur, o competiție permanentă. Consideri că oamenii cu care interacționezi dar și fanii tăi te pot cunoaște așa cum ești cu adevărat? 

Eu îmi doresc foarte mult ca fanii mei să mă cunoască așa cum sunt: o fată sensibilă, modestă și sociabilă. Încerc să interactionez cât pot de mult cu ei, cu cei care îmi transmit mesaje atât de frumoase.  Sunt extrem de fericită atunci când simt că am reușit să fac pe cineva fericit, când văd că oamenii se regăsesc în muzica mea. Desigur, sunt și mesaje mai puțin frumoase dar încerc să nu mă las afectată deși, uneori, doare.

În ultimele zile ai fost prezentă la cele mai importante televiziuni din România. Cum te influențează faptul că, dintr-o dată, ai devenit foarte cunoscută? 

Nu știu dacă am devenit foarte cunoscută dar e un lucru pe care mi-l doresc. A existat o schimbare în viața mea, care a avut multe efecte pozitive dar și câteva negative. Cert e că mă simt extraordinar că am cunoscut atâția oameni minunați din showbiz,  de la care am primit multe sfaturi și cărora le mulțumesc pentru acest lucru. Toate acestea m-au maturizat și m-au făcut să privesc viața din altă perspectivă.  Desigur, sunt și lucruri pe care le regret…faptul că nu mai am atât de mult timp pentru prieteni, pentru oamenii dragi din viața mea dar sper ca ei să mă înțeleagă.

Ce te deranjează din postura de artist român?

INVIDIA…eu cred că trebuie să ne bucurăm de succesul fiecăruia, deoarece există un loc pentru toți. Faptul că unii ne judecă fără să ne cunoască cu adevarat și birocrația acesta care face ca procesul de lansare a unei piese să fie foarte lent.

Probabil că nu e o întrebare la care ți-ai dori să răspunzi, neapărat, dar sunt convins că fanii tăi ar vrea să știe cum stai cu….dragostea. Există cineva?

Așa cum am mai declarat, de curând, în acest moment nu am un iubit, nu sunt într-o relație. Dar trebuie să recunosc faptul că există cineva care ocupă un loc special în sufletul meu.

Unde pot fi ascultate piesele tale, unde ții legătura cu fanii?

Mă găsiți pe Instagram și Facebook: denisamogaofficial. Legat de piese, acestea pot fi ascultate pe YouTube sau pe alte platforme precum i Tunes, Spotify, Zonga, Google Play, Deezer ori  Apple Music.

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

E destul de greu să-mi fac un plan pentru vară, fiindcă acesta e momentul în care noi, artiștii, trebuie să muncim foarte mult, să tragem tare și să dăm tot ce avem mai bun. Nu cred că voi avea timp de vacanță fiindcă deja am anunțate câteva concerte și voi merge pe litoral unde voi participa la emisiuni și voi sustine recitaluri. Mi-am propus ca “Toxic” să răsune vara aceasta, atât la mare cât și în restul țării.

Pentru că încheiem îți propun să facem acest lucru printr-un mesaj pe care te rog să îl transmit persoanei sau persoanelor cărora consideri că le datorezi cel mai mult în plan personal și muzical… 

În primul rând vreau să le multumesc parinților mei, care îmi sunt mereu alături, fratelui meu,  care mă susține necondiționat , prietenilor, fanilor și echipei de la studio.

 

Despre Redacția ProAlba 32769 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*