Interviu cu d-l Vasile Crisan, prim-vicepresedinte al UNPR Alba si director general al Companiei Nationale „Romarm”

UNPR Alba este pregatita pentru alegerile locale din luna iunie

Domnule prim-vicepresedinte Vasile Crisan, care este  in prezent situatia filialelor UNPR la nivelul judetului Alba ?

Ma bucur ca mi-ati pus aceasta intrebare fiindca sunt convins ca locuitorii judetului doresc sa fie cat mai bine informati in ceea ce priveste partidul nostru. Vreau sa va spun ca in momentul de fata UNPR este o formatiune politica bine structurata la nivel judetean iar din informatiile noastre suntem pe un trend de crestere in randul cetatenilor cu drept de vot din Alba. In privinta filialelor sunt bucuros sa ii anunt pe oameni ca in clipa de fata exista filiale ale UNPR in fiecare unitate administrativa a judetului Alba, fie ca vorbim de comune, orase sau municipii. Trebuie sa mai stiti ca oamenii care reprezinta UNPR-ul sunt persoane cu repere morale solide si ca se bucura de o mare credibilitate in comunitatile din care fac parte.

Multa lume a crezut ca veti intra in lupta electorala din luna iunie alaturi de PD-L. Ce v-a determinat sa mergeti singuri in alegerile locale ?

Lumea s-a convins ca UNPR-ul nu este un partid anexa. UNPR-ul este o formatiune solida, cu oameni de calitate, care demonstreaza ca poate intra in alegerile locale cu liste si candidati proprii. E o dovada de respect pentru membrii si simpatizantii nostri sa abordam lupta electorala singuri si nu intr-o alianta politica. In clipa de fata, la nivelul judetului, avem stabilite listele si candidatii pentru fotoliile de primari, consilieri si presedinte de Consiliul Judetean. La Consiliul Judetean, candidatul nostru este domnul Cornel Suciu, directorul general adjunct de la Directia Generala a Finantelor Publice Alba. In ceea ce priveste Primaria Alba Iulia, am avut onoarea sa fiu desemnat ca si candidat al UNPR la aceasta functie. Sunt albaiulian si consider ca experienta mea politica, manageriala si adminsitrativa ma vor ajuta la alegerile care se apropie. Am ocupat functia de subprefect de Alba iar in prezent sunt director general al Companiei Nationale „Romarm”, companie care are peste 6000 de angajati si care este in subordinea Ministerului Economiei.

Ce scor sperati sa obtina UNPR-ul la alegerile locale din luna iunie ?

Tinta noastra este aceea de a obtine la nivelul judetului Alba un scor cuprins intre 10 si 13 la suta. Contam si suntem convinsi ca vom reusi prin candidatii nostri sa obtinem un numar important de consilieri,viceprimari si chiar primari.

Care sunt cateva dintre atuu-rile pe care credeti ca le are UNPR ?

UNPR-ul este o formatiune politica de centru-stanga si are ca obiectiv, in linii generale, introducerea in Romania a unei guvernari progresiste dar si asigurarea unei stabilitati politice pe termen lung. Interesul national si dialogul social sunt, de asemenea, doua dintre temele mari care se regasesc in doctrina noastra politica. Suntem partidul consensului politic pe marile teme de interes national pentru ca noi credem ca in acest fel Romania si cetatenii ei au numai de castigat. Sustinem cu tarie crearea de locuri de munca, dorim atragerea unui numar cat mai mare de investitori romani si straini in tara noastra si ne propunem ca obiectiv major cresterea salariilor din sectorul national bugetar cu pana la 15 la suta. In ceea ce-i priveste pe tineri dorim ca acestia sa poata beneficia, pana in limita varstei de 35 de ani, de locuinte pe care sa si le poata permite. Vrem sa stopam exodul masiv al tinerilor romani catre alte tari prin identificarea unor oportunitati de munca in sectorul de afaceri. Este inadmisibil ca dupa terminarea facultatii, tinerii nostri sa ia calea strainatatii si sa isi foloseasca in scopul altora cunostintele dobandite in ani grei de studiu aici, acasa. Ne propunem ca in cazul persoanelor defavorizate din punct de vedere social sa promovam realizarea unor asezaminte unde acesti frati sau parinti ai nostri sa aiba parte de o viata civilizata. UNPR sustine, de asemenea, reformarea din temelii a sectorului agricol, eficientizarea lui si acordarea de subventii in concordanta cu nevoile proprietarilor de terenuri sau animale.Sunt doar cateva dintre punctele prin care UNPR doreste sa se implice in continuare temeinic si serios in progresul Romaniei.

Carui tip de romani se adreseaza UNPR-ul ca si partid ?

Raspunsul nu poate fi decat unul singur: tuturor romanilor. Nu cred ca exista cineva care sa nu isi doreasca progres si prosperitate pentru el ca individ si pentru tara lui. Iar UNPR-ul, prin doctrina sa si prin oamenii care il reprezinta poate face posibile aceste lucruri.

Va considerati o formatiune importanta in ecuatia guvernarii ?

Trebuie sa fie limpede pentru toata lumea ca UNPR are un loc bine stabilit in actuala guvernare iar eu va asigur ca va juca un rol si mai important in viitor. Este clar ca UNPR are o misiune nobila in fruntea tarii si ca alaturi de colegii de coalitie contribuim la progres, stabilitate sociala si bunastare economica. Ganditi-va doar la faptul ca Romania a reusit sa evite situatii catastrofale prin care au trecut tari ca Spania, Portugalia sau Grecia. Iar acest lucru se datoreaza felului in care noi si partenerii nostri de guvernare am stiut sa gestionam lucrurile si sa ferim Romania de un ‘’cutremur’’ politic, economic si social major. Asadar, UNPR a dovedit prin reprezentantii sai la cel mai inalt nivel ca este un partid care doreste binele tarii. Va reamintesc doar modul exemplar in care Gabriel Oprea, ministrul UNPR al Apararii, a gestionat situatia dramatica a romanilor loviti de zapezi. Soldatii romani au dat dovada in sute de misiuni ca, in ciuda conditiilor grele nu isi lasa la nevoie fratii aflati la greu.

Ce mesaj aveti pentru locuitorii judetului Alba ?

Vreau sa le spun oamenilor sa aiba incredere in politicienii care au demonstrat ca pot si ca doresc cu adevarat sa faca ceva pentru tara asta. Eu nu vreau sa ma folosesc de mesaje populiste insa consider ca fiecare roman poate decide directia in care se indreapta Romania in momentul in care isi da votul. In numele UNPR-ului le transmit locuitorilor judetului Alba ca vom continua sa ii reprezentam cu cinste, onoare si profesionalism.Si le mai transmit mesajul ca de promis, le-au promis destui.

продвижениекак взломать wifi через андроид без программ

Despre Redacția ProAlba 38047 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*