Inspectoratul Școlar Județean Alba finalizează activitățile din cadrul proiectului „De ce, cum și ce învăț?”. Acces liber la lecțiile și testele realizate și utilizate în cadrul concursului.

Investeste în oameni!

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritară 1 „Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere”

Domeniul major de intervenție 1.1 „Educaţia şanselor tale pentru un viitor profesional mai bun”

Titlul proiectului: „De ce, cum și ce învăț?”

Cod contract: POSDRU/190/1.1/S/156882

Beneficiar: Inspectoratul Școlar Județean Alba    

logo

final proiect isj 20Inspectoratul Școlar Județean Alba finalizează activitățile din cadrul proiectului strategic POSDRU/190/1.1/S/156882, cu titlul De ce, cum și ce învăț?”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013, ”Investește în oameni!”, oferind accesul liber la toate lecțiile și testele realizate în cadrul proiectului și utilizate în cadrul concursului.

La finalizarea proiectului, toate materialele realizate de profesori în cadrul acestuia pot fi accesate online pe site-ul proiectului, la adresele www.viataeminunata.ro sau concurs.viataeminunata.ro, de către orice elev interesat din județul Alba. Elevii care doresc să le parcurgă o pot face oricând doresc, gratuit. Pentru a realiza acest lucru ei trebuie să își creeze un cont și să se conecteze cu datele alese pentru acesta.

Materialele realizate sunt disponibile organizate pe niveluri, astfel: pe nivelul I, materialele recomandate pentru clasele III-IV, pe nivelul II, lecții și teste pentru clasele V-VI, pe nivelul III sunt cele pentru clasele VII-VIII, pe nivelul IV sunt materiale pentru clasele IX-X, iar pe nivelul V sunt lecțiile și testele propuse pentru clasele XI-XII. Astfel pe site se găsesc organizate pe niveluri și domenii de competență aproximativ 300 de lecții și 300 de teste de evaluare.

Elevii pot parcurge liber și materialele de pe alte niveluri, deoarece acestea sunt accesibile și relativ ușor de parcurs, scopul lor principal fiind acela de a motiva pentru a învăța la toate disciplinele de studiu. Proiectul a fost implementat pe o perioadă de 5 luni (29.07.2015-28.12.2015), iar valoarea totală eligibilă a proiectului este de 4.384.148.00 lei, din care 3.288.111.00 lei reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă.

 

Manager Proiect,                                             Inspector Școlar General,

Prof. Ioan Vlașin                                             prof. Marcela Eugenia Dărămuș

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*