Infracțiuni rutiere pe șoselele din Alba

La data de 30 iunie 2020, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 28 ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe strada Gării din comună, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de mopedist, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 30 iunie 2020, în jurul orei 20.50, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 22 ani, din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de mopedist, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 30 iunie 2020, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Blaj  l-au depistat pe un tânăr de 24 ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de mopedist, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*