Inedit: promovarea municipiului Alba Iulia printr-un puzzle gigant alcătuit din fotografiile cetățenilor

Municipiul Alba Iulia va fi promovat într-un mod inedit, prin cea mai mare fotografie realizată vreodată pentru promovarea unui oraș din România. Portretele albaiulienilor care doresc să se implice în această campanie vor forma logoul gigant al municipiului, care va fi folosit în campaniile viitoare de comunicare ale administrației publice locale.

„Cred că toți cetățenii orașului nostru sunt mândri de Alba Iulia și îi invităm să și arate acest lucru. Noi suntem cei care trăim aici și dacă noi nu ne promovăm, nu o va face nimeni altcineva. Am mai spus-o și altă dată și o repet de câte ori am ocazia: avem un oraș frumos, un oraș care și-a schimbat în bine înfățișarea în ultimii ani și care începe deja să devină o destinație turistică obligatorie în România” a declarat primarul municipiului, Mircea Hava.

„Îi așteptăm pe toți cei care doresc să se implice, să vină cu prietenii în locațiile campaniei pentru a fi fotografiați. Vom alcătui în final un puzzle enorm după chipul și asemănarea albaiulienilor. Este o ocazie să arătăm că ne place orașul nostru și că dorim să îl promovăm cu ceea ce ne stă în putere” a spus inițiatorul campaniei, fotograful Romulus Oprișcan.

Campania ”Alba Iulia mea” va începe cu prilejul Zilelor Orașului, în data de 26 mai 2012 și se va încheia în data de 24 iunie 2012. Ținta campaniei este realizarea a cel puțin 1.000 de fotografii ale locuitorilor municipiului și ansamblarea lor într-o fotografie finală. Portretele participanților la campanie vor fi postate și pe siteul proiectului și vor putea fi descărcate.

Detaliile și locațiile campaniei le puteți găsi pe internet la următoarele adrese:  www.albaiuliamea.ro și pe www.facebook.com/albaiuliamea

Întreaga campanie este sprijinită de Primăria Municipiului Alba Iulia.

раскрутка сайтакак взломать одноклассников

Despre Redacția ProAlba 38461 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*