Incredibil: Ce pățește o femeie de șase ori pe zi. Bărbații nu au nicio implicare

epuizataO plângere cu totul neobișnuită a ajuns la urechile medicilor din Olanda. O femeie în vârstă de 55 de ani s-a prezentat la doctor, deranjată de faptul că avea în jur de 6 orgasme pe zi, fără să facă sex, scrie jurnalul.ro.

Senzaţiile apăreau spontan, urcând din talpă şi până în zona vaginului, acestea fiind similare cu cele resimţite în timpul orgasmului atins pe cale sexuală. Femeia, care a dorit să îşi păstreze anonimitatea, susţine că nu avea nici un gând amoros şi nu făcea nimic special înainte ca acestea să se manifeste.

Scanările efectuate asupra piciorului şi asupra creierului femeii cu aparatul de rezonanţă magnetică au infirmat prezenţa unor anomalii,  însă un alt test a revelat prezenţa unor deosebiri între nervii piciorului stâng şi cei ai piciorului drept. Cercetătorul a descoperit că atunci când piciorul stâng era stimulat cu un curent electric, femeia simţea un orgasm spontan.

Potrivit New York Daily News, femeia a fost trată cu un anestezic care a fost injectat într-unul dintre nervii spinali – nervii care primesc informaţii senzoriale de la picior – iar orgasmele au încetat.

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*