Încă un deputat s-a alăturat echipei PRO România. Horațiu Florea: „Este răspunsul firesc al celor care nu acceptă politica pumnului în masă.”

Deputatul Georgian Pop s-a alăturat echipei PRO România, decizia fiind luată după o lungă perioadă de reflecție și după consultări cu oamenii alături de care a făcut politică social-democrată în ultimii 20 de ani. Coordonatorul filialei Alba a PRO România, Horațiu Florea, consideră că acesta este răspunsul firesc al celor care nu acceptă politica pumnului în masă.

Deputatul Georgian Pop a făcut parte din echipa de conducere a PSD care a câștigat alegerile din 2016, a realizat un capitol important din programul de guvernare, dar viziunea sa politică diferă față de modul  în care actuala echipă de conducere a înțeles să guverneze.

”Cei care conduc astăzi PSD nu înțeleg că prin politică trebuie să unești oamenii. Ei aleg ca prin politică să îi divizeze. De când este președintele PSD, Liviu Dragnea a divizat întreaga societate, inclusiv viața internă de partid. Sunt deputat ales în București, într-o echipă de oameni alături de care am lucrat cu plăcere. Din păcate, Liviu Dragnea a divizat inclusiv organizația de la București și a alimentat conflicte între colegi, între membrii aceleiași echipe, așa cum nu s-a întâmplat niciodată. Din păcate, politica pumnului în masă a dus ca PSD să fie astăzi un partid din ce în ce mai urât de oameni. Chiar și de cei care în 2016 au votat acest partid. Mă alătur astăzi colegilor din PRO România pentru a construi o alternativă pentru cei care așteaptă o guvernare eficientă si profesionistă”, a spus deputatul Georgian Pop.

Decizia deputatului Georgian Pop a venit la câteva zile după ce fostul premier Mihai Tudose a ales să se alăture partidului condus de Victor Ponta.

Coordonatorul filialei Alba a PRO România, Horațiu Florea, consideră că pentru prima dată după Revoluție România este pregătită pentru o nouă alternativă de stânga, iar cei care respectă și susțin valorile și doctrina social-democrate au ocazia să muncească într-un alt partid, care nu va schimba niciodată agenda publică cu cea personală.

”PRO Romania crește organic, iar ceea ce ne ajuta să creștem sunt valorile comune pe care vrem să le implementăm în viziunea noastră pentru Romania. Nu trebuie să permitem dezamăgirii să ne oprească, trebuie doar să găsim locul și echipa potrivita! Atât la nivel național, cât și în județul Alba, partidul PRO Romania crește în fiecare zi cu oameni gata să ducă la bun sfârșit obiectivele centrate pe interesul real al României”, a spus Horațiu Florea.

PRO România este un proiect politic nou care îi implică și îi reprezintă pe toți cei care cred în România – în potențialul său uman și natural.

PRO România,

Filiala Alba

 

 

Despre Redacția ProAlba 33598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*