In atentia pasionatilor: se fac inscrieri pentru tabara de chitara

Silvan Stâncel, în calitate de organizator, anunţă deschiderea înscrierilor pentru cea de-a V-a ediţie a taberei de chitară Acustic Live Music Camp 2012. Evenimentul se va desfăşura în perioada 15 – 21 iulie 2012 la Pensiunea Ramet şi se adresează iubitorilor de chitară indiferent de nivelul tehnic avut cu vârsta de minim 10 ani. Cursurile sunt structurate pe nivel începător – mediu – avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară: chitara electrică, chitară acustică corzi de metal, chitară acustică corzi de nylon. Dintre stilurile de chitară care se vor aborda se numara flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal.

Cursurile se vor ţine în fiecare zi după un program bine definit. Toţi profesorii-artişti (totodată consultanţi artistici) invitaţi la această ediţie sunt cu experienţă scenică şi didactică. În funcţie de numărul celor înscrişi şi de preferinţele acestora, vor fi prezenţi următorii: Andras Varga, Andrei Rosulescu, Iarina Copuzaru, Silvan Stancel.  În cadrul acestei ediţii va avea loc un concert deschis publicului larg care va include cele mai variate genuri de chitară. Pe lângă cursurile de chitară se vor organiza: foc de tabără, excursii în Cheile Râmeţ şi Mănăstirea Râmeţ iar în ultima seară a taberei spectacolul Acustic Live Show unde toţi participanţi vor susţine mici recitaluri indiferent de nivelul chitaristic avut.

„Iată că am ajuns la cea de-a V-a ediţie a taberei de chitară . Nu pot decât să le mulţumesc tuturor celor implicaţi indiferent de rolul avut. De câţiva ani suntem deja cu numărul de participanţi la maxim, ceea ce e un semn pe de o parte că există mulţi doritori, iar pe de altă parte e un semn că muncă noastră, a echipei (…) a fost una de calitate fiindcă aproape 50% dintre tineri revin în tabără. Sunt bucuros că tabără atrage iubitori de chitară de toate vârstele iar faptul că am fost solicitat încă din luna ianuarie a acestui an pentru înscrieri mă face să fiu încrezător că această ediţie este una foarte dorită’’, a declarat Silvan Stancel.

Pentru alte detalii:

0744 139 023

stancelsilvan@yahoo.com

www.tabarachitara.ro

продвижениевзлом страницы в одноклассниках

Despre Redacția ProAlba 38049 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*