În 15 și 16 iunie, Alba Iulia va fi capitala șahului! Participă și Viswanathan Anand, fost campion mondial

Rezultatele remarcabile obținute în ultimii ani de șahul albaiulian au făcut ca municipiul nostru să devină vizibil și căutat de nume mari ale șahului internațional. Ultimul care va poposi în Cealaltă Capitală va fi nimeni altul decât Viswanathan Anand, fost campion mondial, o personalitate extrem de implicată în promovarea șahului în lume.

Astfel sâmbătă, 15 iunie, de la ora 10.45, Viswanathan Anand va participa la un simultan de șah desfășurat la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, moment urmat de o sesiune de fotografii și autografe pentru fani. Evenimentul va continua, de la 12.30, cu un simultan de șah susținut de marele nostru campion Mihnea Costachi.

Duminică, 16 iunie, de la ora 10.00, Hotelul Transilvania va găzdui ediția 2024 a Memorialului ”Mihail Breaz” la Șah, la care s-au înscris competitori din toată țara.

Cele două evenimente sunt organizate de Federația Română de Șah, Primăria Municipiului Alba Iulia și Academia de Șah ”Mihnea Costachi”, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal ”Unirea” și Centrul Cultural ”Palatul Principilor”, în cadrul programului ”Educație prin Șah”. Persoană de contact: domnul Mihnea Costachi, telefon 0755 979 832, e-mail: asmihneacostachi@yahoo.com.

Despre Redacția ProAlba 38047 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*