IMPRO, un partener de încredere pentru construcţii de calitate

oanceaSub sloganul „Casa ta, de la vis la realitate”, depozitul de materiale de construcții Oancea a venit, de curând, în întîmpinarea tuturor clienților săi cu o nouă provocare. Este vorba despre un magazin de prezentare din care puteți cumpăra, la prețuri excepționale, o gamă vastă de produse de calitate pentru construcția sau redecorarea casei dumneavoastră. Astăzi, vorbim despre produsele IMPRO pe care le găsiți la depozitul Oancea alături de tot ceea ce aveți nevoie pentru casa la care visați.

IMPRO reprezintă pe teritoriul României interesele companiei BLACHPROFIL 2, producător recunoscut în Europa de învelitori de oţel pentru acoperişuri, faţade şi soluţii de sistem pentru construcţii industriale. Din 2013, IMPRO produce la Cluj, în inima Transilvaniei, o parte din produsele pe care le comercializează fiind însă un furnizor complet ce deține în oferta sa atât produse din clasa premium cât și produse din gama low-cost pentru clienții care caută un raport preț/calitate avantajos. Produsul principal comercializat de IMPRO este țigla metalică, oferită în diverse culori, profile și grosimi. Pe lângă țiglă metalică, societatea pune la dispoziția partenerilor săi actuali și celor potențiali o largă gamă de produse, precum tablă cutată pentru construcţii civile sau industriale, casete de perete, tablă prefălțuită pentru acoperirea unor clădiri de patrimoniu. În prezent, față de profilele de țiglă metalică existente pe piața românească, IMPRO aduce profilul GAMMA, un tip de țiglă metalică ce poate fi montată de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga reducând la minimum pierderile de material la montare. IMPRO poate asigura cea mai înaltă calitate produselor sale, datorită oțelului de cea mai bună calitate furnizat de oțelăriile vest-europene: Thyssen Krupp, Arcelor Mittal, US Steel, Tata Steel Marea Britanie etc. În consecință, pentru produsele sale, IMPRO oferă o garanție semnificativă atât pentru culoare cât și pentru perforații.  Fiind axată exclusiv pe vânzarea prin distribuitori a produselor sale, IMPRO pune la dispoziția acestora un sistem integrat de realizare a comenzilor (e-Profil) prin care aceștia pot să își introducă singuri comenzile și să își consulte facturile emise. Dar cel mai important, de clienții societății se ocupă agenții de vânzări, oferindu-le asistență de consiliere tehnică și comercială, precum și în plasarea comenzilor. Pentru informații suplimentare privind aceste produse precum și modul de deservire al clienților, vă invităm să vizitați pagina web www.impro.ro.

SC Oancea Invest Com Srl este distribuitor autorizat al produselor IMPRO. Totodată, pentru unele dintre cele mai bune soluții în domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare şi finisajelor, puteți apela, în Alba Iulia, la depozitul Oancea, amplasat pe Bulevardul Încoronării, numărul 9. Fondată în 1991, compania vă oferă un raport calitate-preț, excelent!

Despre Redacția ProAlba 32744 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*