Imagini de la locul accidentului în care un bărbat din Alba și-a pierdut viața

Mașina bărbatului din Alba, decedat luni, a fost găsită într-o zonă împădurită. Așa cum se vede în imagini, autoturismul s-a răsturnat și s-a oprit într-un copac. Șoferul, în vârstă de 42 de ani, din satul Răchita, comuna Săsciori, intrase în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Știrea inițială

Un autoturism s-a răsturnat, luni, în jurul orei 12.00, în afara părții carosabile, pe DJ 704 A, pe raza localității Răchita. Șoferul este inconștient. Cercetarea la fața locului este în desfășurare, anunță Biroul de Presă al IPJ Alba.

În jurul orei 12.40,poliția a amiunțat că, din primele informații, evenimentul rutier s-ar fi petrecut în afara drumului public.

Garda de Intervenție Sebeș intervine pentru acordare prim-ajutor medical și asigurare măsuri PSI la un accident rutier produs pe DJ 704A, raza localității Răchita. În urma accidentului a rezultat o victima, inconștientă, neîncarcerată. La ajungerea fortelor de intervenție, victima, un bărbat aproximativ 40 ani, a fost găsita în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare, precizează ISU Alba.

 

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*