Hydro Blaj, piscina din Mica Romă a Ardealului cunoscută la nivel internațional. Locul unde liniștea și haosul” sunt în perfectă armonie

Sunt ani buni de când, sub ochii multora dintre noi, oamenii frumoși de la Hydro Blaj organizează evenimente unul și unul. Multe, cu impact de nivel internațional. Exact în locul în care o piscină superbă completează, perfect,  petrecerile de poveste.

Din 2015, Hydro Blaj e „casă și masă” pentru oameni din lumea largă, veniți aici pentru un vibe greu de cuprins în cuvinte. Ca să fim, totuși, modești, amintim doar câțiva DJ care au mixat aici: Hector (Mexic), Juarez (Spania), Hernandez (Tenerife ), Joey Daniel (Olanda) sau Paco Osuna (Spania). Dar garantăm că lista e mult mai lungă!

Ah, n-am putea uita de DJ-ii autohtoni, rezidenți la Hydro. Unii dintre voi îi „cunoașteți” acum iar cei mai mulți, desigur, îi recunoașteți pe dj Kool, Akadela, Vlad Deac, dj Rem și Mahoni. Tare, nu?

Vă mai spunem că la Hydro, pe lângă evenimentele electrizante, cu majuscule, găsiți preparate premium, atât din zona food, cât și drinks. Atât de la producători de top, cât și de la cei locali. Tot de top!

Online, pe cei de la Hydro, cu toate evenimentele pe care le organizează, constant, îi găsiți AICI. Dar, cel mai sigur, vă puteți convinge la fața locului. E simplu: Blaj, strada Tudor Vladimirescu, numărul 80.

Nu ne-am fi iertat dacă nu v-am lăsa și acest P.S.: exact în 13 august, vom sărbători 7 ani de Hydro. Evident, va fi un super-party retro. Cu un super-invitat special. Pentru că, nu-i așa, cine nu a auzit de formația Sweet Kiss? Dacă, totuși, aveți un lapsus, google it!

Despre Redacția ProAlba 30144 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*