56 de elevi au început noul an de învățământ la Școala Profesională Germană din Alba Iulia

scoala profesionala germanaNoul an școlar a început cu brio la Școala Profesională Germană din Alba Iulia. Cei 56 de elevi ce au pornit în anul școlar 2014-105 vor învăța într-un mediu modern.

„Anul acesta, al doilea an de derulare a proiectului, avem 56 de copii. Au fost trei candidați pe un loc la admitere. Școala Profesională Germană este singura școală profesională cu o asemenea concurență la admitere. ”, a declarat Florin Roman, inițiatorul proiectului.

După cum a fost precizat într-un material publicat în urmă cu aproape două luni de zile, începând de anul viior, la Alba Iulia vor veni toți tinerii care lucrează în reprezentanțele Mercedes din România, pentru a se pregăti în acest centru.

Noutatea este, potrivit lui Florin Roman, că și cei de la Carrefour sunt interesați ca de anul viitor să aibă clase în cadrul Școlii Profesionale Germane.

În ceea ce privește lucrările de modernizare la primul etaj al clădirii, Roman a precizat că acestea vor fi gata până la 1 octombrie, iar până la sfârșitul anului, elevii vor beneficia și de cel de-al doilea atelier din cadrul școlii.

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*