Hoț din mașini, reținut de polițiștii din Alba Iulia

La data de 4 iulie 2018, poliţiştii Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr, în vârsta de 31 ani, din orașul Călan,  județul Hunedoara, ca persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat poliţiei la sfârşitul lunii mai 2018.

Din cercetări a rezultat că, în data de data de 29 mai 2018 , orele 12.30,  bărbatul ar fi spart geamul dreapta față al unui autoturism și a sustras o geantă în care se afla un portofel ce conținea acte de identitate și alte bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de 350 lei. Tot cu aceasta ocazie, polițiștii au stabilit ca bărbatul ar mai fi pătruns in dimineața aceleiaşi zile și în interiorul unui alt autoturism, prin forțarea sistemului de închidere.

Împotriva barbatului de 31 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 5 iulie 2018 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat.

 

 

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*