Grija fata de oameni – cui ii mai pasa

Se vede foarte clar ca cei care au fost pana acum la putere s-au folosit din plin de cultul personalitatii, fata de care, pana si Nicolae Ceausescu era “mic copil”. Au avut o placere ORGASMICA de a se afla pe scene de unde indemnau multimile care nu aveau nimic in FRIGIDER sa ii aplaude, fanfara PERSONALA sa le cante iar CHIOLHANURILE sa se ridice la rang de rutina. Asta, in timp ce romanii, ca dumneavoastra, mananca paine, ceapa, slanina, urzici si LOBODA.

Inganfarea si “atotstiutorul” din fiecare politician au facut din dumneavoastra cei mai umiliti, sfidati, batjocoriti si SARACI oameni din Europa. Toate aceste MIZERII trebuie sa inceteze si sa reinceapa o VIATA noua pentru fiecare roman. O viata in spiritul cavalerismului si a CAVALERULUI CETATII (afla mai multe pe www.cetate30.ro).

Adica, o viata de bun simt cu grija fata de oameni si fata de bunastarea lor, de decenta si transparenta in cheltuirea banului public. De aceea ECHIPA UNPR ALBA IULIA si candidatul UNPR pentru functia de edil al municipiului nostru, Vasile Marius Crisan, propun ca IMEDIAT dupa alegeri sa fie infiintat un site pe care va fi afisat FIECARE LEU cheltuit de primaria Alba Iulia, de primarul municipiului si de Consiliul Local.

UNPR Alba Iulia considera ca municipiul trebuie gestionat, imediat dupa alegerile din 10 iunie, de o echipa performata, cinstita si bine pregatita care poate face fata cu success provocarilor unei administratii europene. O administratie RESPONSABILA, ONESTA si DEDICATA albaiulienilor. V-o garanteaza Vasile Marius Crisan, un PRIMAR nascut si crescut in cartierul LIPOVENI din Alba Iulia.

In 10 iunie, VOTATI Vasile Marius Crisan si echipa UNPR. Astfel, cu siguranta va veti regasi demnitatea, onoarea si reprezentativitatea in NOUA COMUNITATE BALGRADEANA.

раскрутка сайтавзлом социальных сетей одноклассники

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

3 Comments

  1. edi,ti-e rau sau faci misto? „virginul” asta s-a plimbat prin vreo 140 de partide,ultima aventura fiind trecerea de la subprefect pdl in 2009 sau 2010 la director al romarm si implicit trecerea la unpr-ul „respectabilului” general oprea,specialist in numaratul de seara al bocancilor si fost sef al mafiei personale a lui nastase devenit cel mai bun ministru mapn reevaluat al basescului…sau poate ca ai dreptate,crisan inca e „virgin” politic, nu s-a inscris in partidul socialist francez si nici coleg cu obama la democratii americani n-a fost,cel putin asta n-am auzit dar mai poti sa crezi ceva in ziua de azi?!…vasile e demult la categoria „restu”,nearticulat cum zici tu,intr-adevar e fara „l”,vorbeste de „cei care au fost pana acum la putere”,s.a.m.d.,dar el unde a fost si unde e acum?nu-i cumva la putere si are vreo criza de identitate?!?…cat tupeu…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*