Golf pe zăpadă, un eveniment unic în România. Sunteți așteptați la Cupa de Snow-golf Șureanu, ediția a II-a

snow golf sureanuClubul de golf Paul Tomiță împreună cu Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis are plăcerea de a vă invita la la un eveniment unic în Romania: Cupa de Snow-golf Șureanu ediția a II–a. Pentru că sezonul rece ține majoritatea jucătorilor departe de terenul de joc, organizatorii vă invită la o competiție inedită de golf, care va avea loc pe zăpadă.

Sâmbătă 25 Martie va avea loc ediția a II-a a concursului de Snow-Golf de la Domeniul Schiabil Șureanu. DOMENIUL SCHIABIL ȘUREANU este situat în MUNȚII ȘUREANU, într-un cadru natural montan magnific de altitudine mare, între vârful ȘUREANU de 2.059 metri altitudine și vârful PĂTRU de 2130 metri altitudine.

Competiția va avea loc Sâmbătă, 25 martie, în cadrul Domeniului Schiabil Șureanu, după următorul program:

 10:00 – 10:30 Deschidere oficială

Con Ana

10:30 – 11:00 Ședință tehnică / Stabilire flight

Con Ana

11:00 – 13:00 Start competiție

Platou între școala de schi Pași Liberi și Con Ana

13:30 – 14:30 Prânz

Con Ana

18:30 – 19:00 Premiere

Pensiunea Bellamy

19:00 Cină festivă

Pensiunea Bellamy

Regulamentul competiției va fi următorul:

– Se vor juca 9 găuri par 3

– Se vor utiliza mingi de golf colorate (fiecare jucător va aduce propriile mingi)

– Se vor utiliza 3 crose (la alegere)

– Se vor aplica regulile R&A

Așteptăm înscrierile dumneavoastră pe site-ul clubului www.golfclubpaultomita.ro, începând de

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos . Din 1938 pana la pensionare, in 1975, Paul Tomiță a servit cu credință, dragoste și dăruire cauza golfului romanesc, fiind profesor titular de golf la Country Club. Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului, dar și simpatia față de acest extraordinar om.

Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri și reprezentanților diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stabilește relații de bună înțelegere. Membrii Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis își unesc forțele pentru a promova si derula diferite proiecte in plan social, pentru întreaga comunitatea, nu doar la nivelul Municipiului Alba Iulia ci pe întreg teritoriul județului Alba sub deviza „Servește mai presus de sine”.

 

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*