Gala Tineretului Liberal Alba. Se vor acorda premii celor mai merituoși reprezentanți, cât și celor mai active organizații locale

Vineri, 1 iulie 2022, de la ora 18.00, va avea loc, în Municipiul Alba Iulia, prima ediție a Galei Tineretului Național Liberal Alba  „Tineri pentru tineri”, în cadrul căreia se vor acorda premii celor mai merituoși reprezentanți ai tineretului liberal, cât și celor mai active organizații locale.

La acest eveniment vor participa tineri liberali din tot județul. Invitați speciali vor fi liderii PNL Alba și primarii din județ, cei care au demonstrat că se pot face multe lucruri frumoase pentru cei din jur, atâta timp cât există voință, implicare și gânduri pozitive, exemple de urmat pentru reprezentanții TNL.

Vor fi acordate 4 premii, pentru cel mai activ tânăr, acțiunea cu cel mai mare impact la public, cea mai activă organizație din cadrul TNL Alba și cea mai mare acțiune de caritate. Perioada de referință pentru acordarea acestor premii sunt anii 2021 – 2022.

Totodată, vor fi acordate premii de merit, pentru conducerea PNL Alba, cei mai tineri aleși locali liberali din județ și pentru alți tineri care s-au evidențiat prin activitățile lor.

Conducerea TNL Alba

 

Despre Redacția ProAlba 30750 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*