Gabriel Lupea a fost ales presedinte al TNL Alba Iulia

Tinerii national-liberali din Alba Iulia si-au ales, vineri, conducerea organizaţiei municipale. In cursa pentru functia de presedinte al TNL Alba Iulia au fost inscrisi doi candidati: Gabriel Lupea si Cristi Arendas. In urma votului, Gabriel Lupea a devenit noul presedinte al TNL Alba Iulia. Totodata, a fost stabilita si componenta biroului municipal al TNL Alba Iulia care este format din  Gligan Anca, Jors Marcel, Jurca Ioana, Ispas Sebastian, Puie Cristian, Cucea Cristian, Onu Nicolae, Tabara Anca, Toma Emil, Samartinean Ionica, Vlas Roxana, Nemes Ionut, Arendas Cristian si Medrea Gabriel. Primii patru din cei mentionati au, totodata si functia de vicepresedinte.

“In calitate de presedinte al TNL Alba Iulia, alaturi de colegii din biroul municipal, avem un plan de actiuni pe termen mediu si lung bine pus la punct, bazat pe actiuni culturale, informativ-educative, sociale si sportive, pe care cu siguranta le vom finaliza. In acelasi timp, multumesc predecesorilor mei Rares Buglea si Adrian Simion, pentru munca depusa in cadrul acestei organizatii”, a declarat Gabriel Lupea care are 26 de ani, este de profesie jurist si masterand al Universitatii de Drept “Simion Barnutiu” din Sibiu.

Alaturi de tinerii liberali, la alegerile de vineri au fost prezenti si membri din cadrul conducerii judetene si municipale a PNL. Este vorba de presedintele PNL Alba Iulia, Gabriel Plesa, vicepresedintii PNL Alba Florin Roman si Simone Albani, dar si secretarul general Marius Filimon.

 

 

Despre Redacția ProAlba 33598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

10 Comments

 1. Il cunosc de foarte multi ani pe acest tanar. locieste in ampoi si chiar ma bucur pentru el.E nevoie de suflu proaspat in politica!

 2. Îți doresc succes!
  Acesta vine cu o deschidere a minții și sufletului față de fiecare coleg, precum și respect față de tine însuți.

 3. Tanarul Lupea se afla in incompatibilitate desi e fraged in ale politicii. Se pare ca incepe cu stangul. Nu poti fi baiete in acelasi timp presedinte TNL si functionar public. Jenant cum te invata Roman sa nu respecti legea. A se lua drept exemplu de catre ceilalti tineri de: ASA NU! Penibil.

 4. Domnule FUNCTIONAR PUBLIC, sunteti penibil! Lasati oamenii sa isi faca treaba, pentru ca au multe de aratat!Vedeti-va de familie si lasati scandalurile de doi bani!O|ricum nu dovediti nimic,din contra va aratati invidia fata de un tanar care a fost ales!Domnule Presedinte Lupea, e bine ca sunt si oameni disperati ca au pierdut puterea, si nu stiu cum sa arunce cu mizerii in cei care oricum nu sunt patati!Asa e politica!Insa fi tare!Mereu se gasesti isteti care cred ca au pus pruna in corcodus! CINSTE TIE!FELICITARI!!

 5. Domnule „nu conteaza” eu cred ca tu gresesti.De ce sa susti o ilegalitate.Adica daca in regulament scrie clar negru pe alb ca nu are voie sa fie functionar public si presedinte la TNL in acelas timp de ce sa fie? Ii baiat de treaba si trecem cu vederea???De ce sa nu fim corecti? Asta nu este invidie este un adevar.Daca tot vrem sa facem ceva haide sa facem corect.Are 15 zile la dispozitie pentru a demisiona din una din functii. Asta este mentalitatea romanului… „las’ ca merge si asa”…

 6. BAI FRATILOR TNL ALBA IULIA II O ORGANIZATIE DE TINERET SI NU SCRIE NICI UNDE CA UN FUNCTIONAR PUBLIC NU ARE VOIE SA CONDUCA O ORGANIZATIE DE TINERET ! UTIATIVA MAI BINE IN REGULAMENT SI VB DUPA!!!

 7. Poate vrei sa te uiti tu mai bine.Daca vrei poti iti spun eu sa nu mai cauti Art.93 punctul 2 si Art 1 de la Dispozitii generale ale TNL-ului

  Conflictul de interese si regimul incompatibilitatilor in exercitarea demnitatilor publice si functiilor publice:

  Art. 98. – (1) Functionarii publici pot fi membri ai partidelor politice legal constituite.
  (2) Functionarilor publici le este interzis sa fie membri ai organelor de conducere ale partidelor politice si sa exprime sau sa apere in mod public pozitiile unui partid politic.
  (3) Functionarii publici care, potrivit legii, fac parte din categoria inaltilor functionari publici nu pot fi membri ai unui partid politic, sub sanctiunea destituirii din functia publica.

  Regulament de organizare şi funcţionare al Tineretului Naţional Liberal

  1. Dispoziţii generale
  ART. 1 „Tineretul Naţional Liberal” – prescurtat TNL, este o structură politică constituită la nivel naţional în cadrul Partidului Naţional Liberal în conformitate cu art. 33 din Statutul PNL şi art. 81 lit.e din Statutul PNL.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*