Furnizarea apei e RAȚIONALIZATĂ în mai multe localități din județ. Vezi zonele afectate

Avand in vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile si implicit consumul mare de apa potabila,  SC APA CTTA SA ALBA este nevoita sa rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesara refacerea periodica a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, in caz contrar, exista posibilitatea ca programul de rationalizare sa fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizarii.

     Astfel, incepand cu data de 21.06.2024 va comunicam urmatorul program de intrerupere a furnizarii apei potabile:

– in intervalul orar 23.00-05.00 : Mihalt, Obreja, Cistei, Bucerdea Ganoasa, Sancel, Iclod, Lunca Tarnavei, Sona, Valea Lunga, Glogovat, Lunca, Lodroman

De asemenea, in comuna Garda de Sus ( Ghetari, Ocoale, Mununa, Hanasesti, Dealu Frumos si Garda Seaca) si Garbova, furnizarea se va face in functie de rezervele acumulate in rezervorul de inmagazinare.

Din cauza opririi, la reluarea furnizarii pot exista depasiri a valorii parametrului turbiditate, caz in care rugam clientii sa foloseasca apa numai in scop menajer

Va informam ca, in cazul in care, ulterior acestui anunt, se constata lipsa de debit si in alte localitati din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunta acest fapt, actualizand programul de furnizare.

Despre Redacția ProAlba 38401 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*