Frăția șefiei ISJ Alba și examenul de fațadă

clement negrutPrezent într-o conferință de presă, deputatul și președintele PMP Alba, Clement Negruț, a afirmat faptul că șefia Inspectoratului Școlar Județean Alba va fi împărțită, în urma unui concurs ce urmează a fi organizat de Ministerul Educației Naționale în perioada 11-20 martie, între PSD, prin Marcela Dărămuș și PNL, prin Elena Ignat sau Camelia Dumitrean. Precizăm că în momentul de față, la concursul pentru șefia ISJ Alba și-au anunțat candidatura doar cele trei doamne mai sus menționate.

„Am văzut anunțate candidaturile pentru cei care doresc să ocupe această funcție. Nu e o surpriză pentru mine niciuna dintre nominalizări. Nu e o surpriză că PSD-ul își aruncă în bătălie un candidat sau că PNL-ul aruncă doi candidați: doamna Dumitrean și doamna Ignat, e aceeași strategie de imagine pe care o încearcă PNL-ul. Ei doresc să arate că lucrurile merg foarte bine și e o democrație în partid. Una se va retrage sau i s-a promis că va fi adjunct. E foarte sigur că PNL-ul va ocupa această funcție de inspector școlar general adjunct”, spune Clement Negruț.

marcela daramusDe cealaltă parte, Marcela Dărămuș spune că nici nu intră în discuție faptul că vor exista negocieri și că va fi un concurs deschis.

„Nu se pune problema de negociere în nici un fel. Este un concurs cu dosare depuse, cu candidaturi în mai multe județe, sunt contracandidați, deci este deschis. Criteriile sunt clare și transparente. Eu chiar îmi doresc să fie un concurs real, deschis.”, spune social-democrata Marcela Dărămuș.

Despre Redacția ProAlba 38448 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*