Foto-video: Tăriceanu și-a încheiat la Alba Iulia campania electorală din Ardeal. Peste 2000 de oameni au fost prezenți la eveniment

tariceanu la alba iulia 48Călin Popescu Tăriceanu, candidat la președinția României și președintele Partidului Liberal Reformator a ales Alba Iulia ca punct final al campaniei sale electorale din Transilvania. Încă de miercuri de la prânz, fostul premier a avut o agendă încărcată. Însoțit de membri PLR dar și de susținători, el a vizitat fabrica de porțelan „Apulum” după care a optat pentru o plimbare prin Cetatea Alba Carolina. Tăriceanu a vazut, printre altele Traseul celor Trei Fortificații dar și muzeul „Principia”.

Cel mai important moment al zilei s-a desfășurat începând cu ora 16.00 la pavilionul Mercur, de la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș, unde circa 2000 de simpatizanți și membri ai PLR s-au adunat pentru a lua parte la evenimentul prin care Tăriceanu și-a încheiat campania electorală din Ardeal. Fostului premier i-au stat alături Ioan Lazăr, președintele Partidului Liberal Reformator Alba, alți lideri locali și naționali ai PLR dar și foarte mulți simpatizanți. După o scurtă conferință de presă, candidatul la președinție și-a făcut intrarea în pavilion în aplauzele a circa 2000 de oameni. În „desfășurător” au fost inserate și câteva momente artistice cum ar fi, spre exemplu, un recital al cunoscutei Fanfare din Cugir sau un moment inedit al actorilor teatrului „Bulandra”. Cu siguranță, momentul serii i-a fost rezervat candidatului la fotoliul de la Cotroceni al cărui discurs a „aprins” atmosfera din sală. Întâlinirea de la Alba Iulia s-a încheiat cu un recital al cunoscutei interprete Veta Biriș ale cărei melodii au fost fredonate de întreaga asistență, în frunte cu Călin Popescu Tăriceanu.

Despre Redacția ProAlba 38064 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*