Foto-video: Sebeșul, în prag de REFERENDUM. Cuvântul de ordine este mobilizarea generală!

Reprezentanții administrației locale din Sebeș și zeci de voluntari își continuă turul de forță și se întâlnesc, zilnic, cu sute de persoane din municipiu pentru a le explica de ce este importantă prezența la referendumul de duminică, 27 mai 2018, și pentru a le da orice fel de detalii legate de laboratorul mobil care poate măsura calitatea aerului din localitate.

Citește și Sebeș: Informații UTILE privind referendumul din 27 mai 2018. Tot ce trebuie să știți pentru a vă exprima opțiunea de vot!

Miercuri, spre exemplu, echipele care popularizează acest exercițiu democratic s-au aflat în cartierul Kogălniceanu (vezi foto, la finalul articolului) iar joi au ajuns și în cartierul Joagăr.

Citește și Dorin Nistor, primar: „Din drag de Sebeș, vă îndemn să participați la REFERENDUM!”

Tot joi, într-o intervenție de aproape o oră, primarul Dorin Nistor, prezent la un post de radio local, și-a făcut, din nou, cunoscut punctul de vedere în privința achiziționării laboratorului mobil și a importanței participării oamenilor din Sebeș la vot. 

REȚINEȚI!

-referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puțin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.

-rezultatul referendumului este valid dacă opțiunile valabil exprimate reprezintă cel puțin 25% din cei înscriși pe listele electorale permanente.

-programul de desfășurare a  referendumului este între orele 07.00 și 23.00

IMPORTANT! Pentru cetăţenii cu drept de vot din circumscripţia electorală care nu se pot deplasa la sediul secţiei de votare din cauză de boală sau invaliditate, preşedintele biroului electoral al secţiei de votare poate aproba, la cererea scrisă a acestora, însoţită de Carte de identitate și copii ale actelor din care rezultă starea de sănătate ori de invaliditate, înregistrată la secţie de votare la care este arondat. Cererea poate fi depusă de către orice persoană interesată în data de 26.05.2018 între orele 18.00 -20.00 și în data de 27.05.2018 până la ora 20.00 la secția de votare la care sunteți arondați.

REFERENDUM LOCAL

Privind consultarea cetățenilor Municipiului Sebeș

cu privire la achiziționarea unui laborator mobil în

vederea măsurării și monitorizării calității aerului

din Municipiul Sebeș

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 35910 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*