Foto: Silvan Stâncel si Ovidiu Scrion au concertat la Ramnicu Valcea cu casa inchisa

Vineri, 24 februarie 2012, a avut loc la Teatrul Anton Pann din Ramnicu Valcea ultimul concert din cadrul turneului „Silvan Stâncel si Ovidiu Scridon-Improvizatii de iarna”. Organizat la initiatva Teatrului Anton Pann, evenimentul muzical a fost unul cu casa închisă, biletele fiind epuizate încă cu două zile înainte. În sală s-au regăsit copii de  4-10 ani, adolescenti, tineri si adulti de peste 60 de ani. Albaiulianul Silvan Stâncel si Ovidiu Scrion (Târnăveni) si-au cântat fiecare propriile compozitii îmbinând elemente de chitară flamenco, clasică, folk, pop, jazz, traditional si ridicând la final sala în picioare care a cerut bisuri prelungite de peste jumătate oră.

“Pentru mine a fost unul dintre cele mai bune concerte de până acum alături de Ovidiu Scrion si asta pentru că, dincolo de prestatia noastră, organizatorii teatrului Anton Pann sunt profesioniti si au făcut totul ca la carte: mediatizare, conferintă de presă, ne-au invitat în direct în cadrul unor emisiuni televizate, etc. A fost o experientă minunată iar pentru că acest concert a avut loc nu pot decât, personal, să le multumesc din sufletul lui Ovidiu Scridon, directorului teatrului – regizorul Adrian Roman, echipei Teatrului Anton Pann si în special doamnei Daniela Stefănescu (PR al teatrului) care s-a încăpătînat să demonstreze printre altele că publicul vine la ceva bine făcut indiferent de nume. Primim continuu mesaje, felicitări si gânduri de bine de la cei care ne-au ascultat si ne-au văzut. Reactiile de după concert au fost minunate si uneori surprinzătoare. Oamenii ne-au cerut autografe, au dorit să facem poze împreună, am povestit iar cineva m-a rugat chiar să îi ating obrazul cu degetele care înainte tocmai atingeau corzile de chitară’’ a declarat   Silvan Stâncel.

In urma invitatiilor primate, Silvan Stâncel si Ovidiu Scridon anuntă câteva date de concert pentru luna martie: 4 martie Satu Mare, 6 martie Cluj Napoca, 22 martie Brasov, 23 martie Reghin si 30 martie Timisoara.

продвижение сайтакак взломать электронную почту rambler

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*