Foto: S-a deschis un nou magazin pentru copii, în Alba Mall!

Luni, 4 iunie 2018, s-a deschis un nou magazin pentru copii, în Alba Mall, Elcokids. Conceptul este unul nou, delicat și diferit, atât ca imagine, cât și ca produse, în Alba Iulia. Elcokids este o poveste inspirată din delicatețea unei fetițe speciale și delicate, Eva. Părinții săi au decis să deschidă acest magazin special pentru a aduce un nivel nou de calitate în Alba Iulia, cât și în piața națională, acesta urmând să se extindă și în online.

„Poveștile copiilor se nasc alături de jucăriile lor! Fiecare avem o jucărie specială de care am fost îndrăgostiți încă de când eram mici! Prin Elcokids ne dorim să dăm copiilor și părinților o mică bucățică dintr-un basm frumos, pe care să îl poată purta cu ei din generație, în generație! ” a transmis Elena Stanciu, Owner Elcokids.

Jucăriile păstrează cele mai înalte standarde de protecție pentru cei mici și sunt aduse din țări precum Elveția, Olanda, Franța, Anglia și Spania. Pe lângă păpușile și bebelușii deosebiți, în magazin se găsesc și jucării educative sau accesorii precum papucei pentru copii, așternuturi pentru pătuț, pernițe sau hăinuțe pentru păpuși etc. Povestea Elcokids este abia la început și își așteaptă copiii, atât pe cei mici, cât și pe cei mari, să îi treacă pragul pentru a descoperi produse unice, de calitate. Magazinul se află în Alba Mall, pe culoarul către Cinema. Cu siguranță, nu îl veți rata!

 

Despre Redacția ProAlba 30760 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*