Foto: Performanta scolara, apreciata si rasplatita

În fiecare an, elevii din judeţul Alba din segmentul preuniversitar obţin performanţe notabile la nivel naţional şi internaţional, la olimpiade şcolare sau alte concursuri desfășurate sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Și în acest an, Fundația Comunitară Alba a avut inițiativa de a răsplăti, în limita posibilităților, strădania elevilor și dascălilor din județ, iar acestui demers i s-au alăturat Inspectoratul Școlar al Județului Alba, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba și Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia.

Astfel, joi 31 mai 2012, sala de festivități a IȘJ Alba a găzduit evenimentul prin care 33 de elevi şi 37 de cadre didactice din judeţ (mai puţin cei din municipiul Alba Iulia, care vor fi premiaţi de Primărie într-un eveniment distinct) au fost răsplătiţi cu diplome, premii (elegante genți, mape cu calculator și stick-uri de memorie de 8 GB) şi bineînţeles aplauze.

“Nu este puțin lucru sa fii printre primii la o materie și să ai cinstea să reprezinți județul la o olimpiadă națională. Cu atât mai prețios este să obții o distincție la nivel național, un premiu sau o mențiune, pentru că ea este încununarea unor ani de strădanie comună elev – profesor”, au declarat organizatorii.

продвижениепрограмма для взлома скайпа на деньги

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*