Foto: Miss şi Mister YouthBank au fost aleşi în marea finală „Stars on Stage”

Clubul Stage a găzduit vineri, 2 martie, mult aşteptata finală a evenimentului „Stars on Stage” – „Stele pe scenă”, eveniment realizat de Fundaţia Comunitară Alba şi echipa YouthBank şi în cadrul căruia cele 4 perechi finaliste, respectiv perechile câştigătoare ale balurilor bobocilor din Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” şi Liceul de Muzică şi Arte Plastice au concurat pentru titlurile de Miss şi Mister YouthBank şi pentru tentantele premii puse în joc de organizatori.

Cele 4 licee participante au concurat într-o atmosferă incendiară creată de cei peste 800 de tineri prezenţi şi întreţinută de un MC Kotto în formă maximă, ajutat de DJ Midget şi DJ Mortpheus. Cele patru patru probe din concurs au fost: proba de prezentare, în care juriul a punctat creativitatea şi originalitatea cu care perechile au pus în valoare brandul şi istoria liceului din care provin; proba de dans, unde perechile au concurat pe mai multe genuri muzicale, noutatea constând în introducerea unui cerc surpriză în dansul lor; proba de spontaneitate, în care concurenţii au fost testaţi prin întrebări cât de bine îşi cunosc partenerul şi o probă specială, în care perechile au trebuit să dea dovadă de imaginaţie şi creativitate şi să prezinte un moment cu tema „Frumoasa şi Bestia”.

Spectacolul a fost total vineri seara la Stage, pentru că după fiecare probă de concurs organizatorii au oferit publicului momente artistice mult gustate: dans modern cu Daniela Rado şi Denisa Moldovan (finaliste la campionatul naţional de dans sportiv şi membre ale Clubului Dance to Sunrise, unde îl au ca antrenor pe Vasile Vlad), o prezentare de bodypainting a modelelor Agenţiei Real Models, dans oriental cu Geanina Roşu şi Laura Cristina Roşu (modele ale aceleiaşi agenţii) şi un număr electrizant de street dance, realizat de MTZ.

Misiunea juriului, alcătuit dintr-un artist, un jurnalist şi doi reprezentanţi ai sponsorilor şi partenerilor nu a fost deloc simplă, acesta trebuind să desemneze câştigătorii premiilor puse în joc, cu o valoare de cca. 7.500 de lei şi, bineînţeles, pe Miss şi Mister YouthBank 2012. Competiţia a fost strânsă, iar juriul, prin vot, a decis după cum urmează:

Miss şi Mister YouthBank 2012 au fost încoronaţi Ioana Bogdan şi Radu Ghişoiu, de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, care au primit din partea Fundaţiei Comunitare Alba un premiu de 1.000 de lei, câte o şedinţă foto profesională şi un contract de reprezentare oferite de Agenţia Real Models, precum şi cadouri deosebite de la firma Avon.

Locul 2 a revenit perechii Miruna Bianu şi Cristian Alexievici, de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice, care a primit din partea Fundaţiei Comunitare Alba un premiu de 700 de lei, şedinţe foto profesionale oferite de Agenţia Real Models, dar şi cadouri deosebite de la firma Avon.

Locul 3 a revenit perechii Cezara Bulac şi Darius Didă, de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, care a primit din partea Fundaţiei Comunitare Alba un premiu de 500 de lei, şedinţe foto profesionale oferite de Agenţia Real Models, dar şi cadouri deosebite de la firma Avon.

Menţiunea specială „Stars on Stage” a revenit perechii Mădălina Pitic şi Rareş Ciugudean, de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, care a primit din partea Fundaţiei Comunitare Alba un premiu de 300 de lei, şedinţe foto profesionale oferite de Agenţia Real Models, precum şi cadouri deosebite de la firma Avon.

Toţi concurenţii au primit din partea organizatorilor diplome şi minunate buchete oferite de florăria „Casa de Flori”, înmânate de fantastica echipă YouthBank, cea care a oferit Alba Iuliei acest eveniment extraordinar: Alexandra Necşoiu, Anca Trif, Andrada Popa, Andreea Idita-Şeican, Antonia Cojan, Bianca Kalman, Carmina Jibetean, Daniela Toma, Ionela Popa, Raluca Macavei, Raluca Rus, Roxana Şerban şi Solaris Corbuţ, echipă coordonată de Dorin Sava şi Sebastian Băeşan.

Şi publicul prezent a avut parte de surprize, cea mai mare fiind concertul extraordinar al tinerei formaţii locale „Urban Trip”, care a avut loc după marea finală. Este primul concert „cu contract” al acestei formaţii, Fundaţia Comunitară Alba fiind cea care a dorit să le pună în valoare talentul şi le-a dat şansa să concerteze profesionist, în faţa unei audienţe de peste 800 de persoane, ceea ce nu e puţin lucru având în vedere că în urmă cu doar 2 săptămâni, în acelaşi club, un artist consacrat ca Smiley a avut o audienţă de puţin peste 500 de persoane.

Toţi participanţii la finala „Stars on Stage” au primit din partea Fundaţiei şi YouthBank brăţări luminoase, iar prin tragere la sorţi 10 stick-uri de memorie de 8 GB au ajuns vineri seara la tot atâţia tineri norocoşi din public. Trebuie amintit că evenimentul a avut ca invitaţi de onoare perechile de miss şi mister din cele 4 licee care nu s-au calificat în finală, respectiv Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa”, Colegiul Tehnic „Apulum”, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” şi Liceul cu Program Sportiv.

Partenerii Fundaţiei în evenimentul de vineri seara au fost Agenţia Real Models, Avon, Ada Lacta Distribution, florăria Casa de Flori şi Albamotor. Bineînţeles, clubul Stage este generosul partener care a făcut posibil acest eveniment.

Evenimentul „Stars on Stage” a făcut parte din campania YouthBank de strângere de fonduri pentru finanţarea proiectelor liceenilor din Alba Iulia. YouthBank încurajează implicarea tinerilor în viaţa comunităţii şi asumarea unor roluri active în sprijinirea semenilor. În anul 2010 YouthBank a fost desemnat „Cel mai bun proiect educaţional al anului” în cadrul Galei Premiilor în Educaţie, iar în anul 2011 a primit premiul doi la categoria „Proiecte pentru tineret” în cadrul Galei Societăţii Civile, o confirmare în plus că YouthBank România este o excelentă şcoală de dezvoltare personală.

Programul YouthBank este implementat local de Fundaţia Comunitară Alba, având ca principali parteneri locali Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Local, iar ca parteneri naţionali Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi Banca Comercială Română.

În anul şcolar 2011-2012, Programul YouthBank se derulează având ca finanţatori Fred Robey Family Foundation, Fundaţia Comunitară din Odorheiu Secuiesc, Ancău Company, Porterom, Tipo-Rex şi Cabinetul Individual Avocat Hârceagă-Ţâr Ciprian Laurenţiu, iar ca parteneri Instituţia Prefectului Judeţul Alba, Consiliul Judeţean Alba, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, Radio Reîntregirea, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Alba Mall, Pizza Express şi Impact Design, cărora le mulţumim pentru încrederea pe care o acordă tinerilor din Alba Iulia.

оптимизация сайтаwihack 4pda

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*