Foto: Marele premiu al Festivalului „Ziua de mâine” câștigat de Cosmin Vaman din Bacău. Vezi toți premiați

În perioada 16 – 18 noiembrie, la Alba Iulia s-a desfașurat cea de a VIII-a ediție a Festivalului de Folk „Ziua de Mâine”. Pe lângă toate concertele de excepție, ce au avut loc în cadrul evenimentului, s-a desfășurat și Concursul de folk, având ca și concurenți, tineri din toată țara. Dupa ce sâmbătă, la Casa de Cultura a Studenților, artiștii au urcat pe scenă, în fața membrilor juriului format din Cosmin Popescu, Mihaela Gornic, Călin Bulac, Claudiu Marean, Florin Săsărman, Marius Matache și Daniel Avram, duminică a fost momentul decernării premiilor. În cadrul Galei Laureaților, desfășurate la Casa de Cultura a Sindicatelor, s-au prezentat premiile Festivalului Concurs „Ziua de Mâine”. Marele premiu a fost câștigat de Cosmin Vaman din Bacău cu piesele „De Ce Nu Apar Folkistii La Televizor” și „Adevăruri universale”. Printre câștigători se numără si Laura Todică din Alba Iulia. Iata lista concurenților care au obținut premii la festival:

Premiul I: Cosmin Vaman din Bacău cu piesele „De Ce Nu Apar Folkistii La Televizor” și „Adevăruri universale”

Premiul II: Grupul „Punct și virgulă” din Cluj Napoca cu pieselePlimbare Pe Atași „Mai stai”

Premiul III: Adela Țițescu din județul Prahova cu piesa „De ziua ta”

Premiul Radio Reîntregirea și premiul publicului – „folkalba.ro” și l-a adjudecat Laura Todică din Alba Iulia cu piesa „Vreau”

Premiul Special al Consiliului Județean Alba l-a câștigat Petre Ancuța din Târgu Jiu pentru interpretarea pieselor „N-ai Dezmierda” și „Balada motanului”

Premiul de Popularitate a fost câștigat anul acesta de  Grupul „Icarus” din Botoșani cu pieseleFulg de Neași „Un alt timp”

Premiul Radio România Actualități a revenit Claudiei Ciobanu și lui Dan Cristi Ioniță din Cluj Napoca cu piesa „Cu ochii larg închiși”

După decernarea premiilor, festivalul s-a încheiat cu un nemaipomenit concert cu Ducu Bertzi, Paula Seling, Adrian Ivanițchi și Florin Săsărman.

Frstivalul de Folk „Ziua de Mâine” din acest an a fost unul foarte bun și așteptăm cu nerabdare ediția de anul viitor, care, sperăm să fie una cel puțin la fel de spectaculoasă!

Despre Redacția ProAlba 38451 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*