Foto: Dan Diaconescu a fost in judetul Alba pentru a-si sustine candidatii la alegerile din 10 iunie

Dan Diaconescu a vizitat, vineri, mai multe localitati din judetul Alba in scopul de a vorbi cu oamenii de aici si pentru a-i sustine pe candidatii PP-DD la alegerile din 10 iunie. Insotit de Simona Man, presedintele PP-DD la nivel national, dar si de alti reprezentanti din conducerea centrala, Diaconescu a fost prezent la Capalna, Sasciori, Garbova, Calnic, Petresti, Sebes, Cugir, Vint, Alba Iulia,  Teius, Aiud, Lunca Mures si Ocna Mures.

Dan Diaconescu a ajuns si la Alba Iulia unde a fost intimpinat de sustinatorii din municipiu. Omul de televiziune s-a plimbat in zona parcului in Cetate si a tinut un discurs in care a vorbit despre necesitatea unei schimbari politice atat la Alba Iulia cat si in restul tarii.

Diaconescu si-a declarat sustinerea ferma fata de candidatul Dorin Pavel Serdean pentru functia de primar la Alba Iulia, a lui Ion Marincas pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Alba dar si pentru PP-DD-isti care candideaza in peste 60 de localitati din intreg judetul.

раскруткакак взломать одноклассников

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

7 Comments

  1. 2000 – 400 – 80 sau USL – PDL – PP-DD.
    Alt comentariu? Merită spus că, dacă domnul Ș a ales această cale pentru a deveni consilier, nu este pragmatic și are toate șansele să se înșele. Nu totdeauna scopul scuză mijloacele. Te aștept, să ne salutăm relaxați pe stradă, după alegeri. Te invit la o cafea șahistă sau de afaceri, când vei reveni cu picioarele pe pământ, după 10 iunie.

  2. ….nici macar in vant! daca-i amic cu d-ul S, era firesc sa-l incurajeze! Oricum e un invidios incurabil si asta o stie tot amway-ul si nu numai!vb de energii subtile si ataca la fel de subtil, rusinica!

  3. o cafea de afaceri? cand a facut cormos afaceri?…frustare politica marcata de invidie genetica, asta e!fereasca D-zeu de asa prieteni!

  4. Interesanta interventie! Din cat cunosc eu, d-ul Serdean e amic bun cu d-ul Cormos. Politica asta se pare insa ca naste patimi…personal cred ca alegerea lui Serdean de a lupta alaturi de Dan Diaconescu este una fireasca, marcata de necesitatea aducerii normalului in viata politica. Este corect ca poporul sa fie reprezentat in administratia locala, la fel de corect ca si ciocoii sa aibe propii sai reprezentanti. Vom vedea % dupa alegeri si atunci vom sti cat la% suntem ciocoi si cat la% suntem oameni din popor! Pana atunci as fi interesat sa vad o partida de sah intre cei doi amintiti mai sus! Ar fi o partida interesanta intre USL, reprezentata de d-ul Cormos si Serdean reprezentant al PP-DD.

  5. Inca ceva…la fantana au fost 189 de persoane! Le-am numarat personal pe o poza facuta din M-uri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*