FOTO| Căderi mari de zăpadă, în mai multe zone din Alba. Drumarii intervin cu utilaje. Au fost probleme și în alimentarea cu curent

În contextul avertizării meteorologice de cod galben/portocaliu de intensificări ale vântului, viscol și ninsori valabil până în data de 24 decembrie ora 03.00,  Instituția Prefectului – Județul Alba transmite următoarele informații:

Pe sectoarele de drum național ale județului Alba (zona montană DN74, DN75, DN67C Transalpina) unde au fost înregistrate căderi semnificative de zăpadă în ultimele 24 de ore, s-a intervenit cu utilajele din dotarea SDN ALBA. Se acționează în continuare pentru a se putea circula în condiții de iarnă cu lama și răspândire de material antiderapant pentru deszăpezire.

Recomandarea este ca participanții la trafic care tranzitează aceste sectoare de drum să circule preventiv, iar autovehiculele să fie echipate corespunzător sezonului rece pentru a nu apărea evenimente negative.

Din informațiile primite de la DEER Electrica și pe fondul condiţiilor meteo deosebite (cod portocaliu) mai multe linii electrice aeriene ale operatorului de distribuţie a energiei electrice au fost afectate în ultimele ore, astfel:

L20kV Câmpeni-Băiţa în zona UAT Albac şi Horea (toţi consumatorii au fost realimentaţi cu energie electrică);

L20kV Câmpeni-Sohodol în zona UAT Sohodol (toţi consumatorii au fost realimentaţi cu energie electrică);

L20kV Gura Roşiei-Abrud 2 în zona UAT Abrud (toţi consumatorii au fost realimentaţi cu energie electrică);

L20kV Cugir PT23 în zona satelor Frăsinei, Goaşele, Bocşitura, Bucuru din UAT Cugir (57 consumatori nealimentaţi cu energie electrică);

L20kV Cugir-Sebeş derivaţia Bulbuc zona UAT Şibot (156 consumatori nealimentaţi cu energie electrică);

L20kV Zlatna-PT2 în zona satului Runc UAT Zlatna (14 consumatori nealimentaţi cu energie electrică);

L20kV Zlatna-Izvorul Ampoiului în zona satelor Izvorul Ampoiului şi Boteşti UAT Zlatna (255 consumatori nealimentaţi cu energie electrică);

DEER a intervenit și intervine în acest moment pentru remedierea defectelor cu 5 formaţii până la remedierea defecțiunilor rămase, a transmis, sâmbătă, Instituția Prefectului Județul Alba.

 

 

Despre Redacția ProAlba 36830 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*