Fotbal|Unirea Alba Iulia, pe un trend ascendent în privința rezolvării problemelor financiare

Unirea Alba Iulia, clubul fanion al județului Alba, va primi de la Primăria Muncipiului Alba Iulia suma de 350.000 de lei, în a doua parte a sezonului , fapt care rezolvă o parte din problemele financiare care sunt de o perioadă bună la echipă.

Dincolo de problemele sportive, „alb-negrii” fiind pe ultima poziție în Liga III, clubul s-a confruntat cu neplătirea jucătorilor și memorii depuse de cei care au jucat în trecut, ajungându-se aproape de desființare.

O altă suma importantă vine din urma transferului ex-uniristului Nicolae Stanciu de la Slavia Praga la Wuhan, aproximativ 100.000 de euro.

Lupta pentru supraviețuire și un nou transfer

Unirea Alba Iulia trece prin momente grele, fiind pe ultima poziție, cu 8 puncte, în seria a 9-a a Ligii a III-a. Echipa are nevoie să recupereze 6 puncte pentru a se salva sportiv, retrogradând ultimele 2 poziții din play-out, locurile 9-10, și cel mai slab loc 8 din toate seriile.

„Alb-negrii” vor juca primul meci oficial al anului, contra Gloria Bistrița, sâmbătă, ora 15:00, în deplasare, în etapa a XVI-a. Mai sunt doar 3 meciuri de disputat din sezonul regulat.

Un ultim transfer este cel al portarului Sorin Gavriș (32 de ani), care a mai evoluat la Oțelul Galați, Gaz Metan Mediaș, FC Bihor, Juventus București, Sporting Roșiori și Someșul Dej.

Ciprian Samuel Zidaru

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*