Fostul prefect de Alba, Emil-Dănuț Hălălai, pe lista PRO România la alegerile pentru Consiliul Județean

Una dintre primele poziții ale listei de candidați a PRO România, pentru Consiliul Județean Alba, va fi ocupată de Emil-Dănuț Hălălai. Cu o experiență politică relevantă și considerat de foarte multă lume cel mai bun prefect al județului de după Revoluție, domnia sa s-a făcut remarcat prin implicarea totală în activitatea administrativă dar și prin rezultatele obținute din poziția de coordonare și gestionare a unor situații de criză, pricinuite de calamități naturale și nu numai.

„Nu mă feresc să afirm că lista PRO România pentru Consiliul Județean Alba este cea mai bună opțiune pentru cetățenii care se vor prezenta la urne. Suntem o echipă de profesioniști, conectată la problemele fiecărei comunități și capabilă să ofere soluții ferme. Sunt onorat de nominalizarea primită din partea colegilor mei și dau asigurări că experiența dobândită în calitate de prefect, și nu numai, va fi folosită strict în scopul de a sprijini oamenii județului. Cei care mă cunosc, știu că sunt un om dedicat proiectelor în care mă implic și că îmi direcționez toate resursele de care dispun pentru cei pe care îi reprezint”, a transmis  Emil-Dănuț Hălălai.

Vă reamintim că PRO România l-a nominalizat ca și candidat al partidului la funcția de Președinte al Consiliului Județean Alba pe Horațiu Florea iar pentru cea de primar al muncipiului Alba Iulia pe avocatul Gheorghe Beleiu. Venirea lui Emil-Dănuț Hălălai alături de echipa filialei Alba reprezintă încă o garanție a faptului că acest partid își selectează oamenii cu care vine în fața electoratului strict pe criterii de competență.

Despre Redacția ProAlba 30747 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*