Florin și Cosmin, doi polițiști din Alba, au salvat viața unui bărbat de 70 de ani

Florin și Cosmin sunt cei doi polițiști care au reușit, ieri, să facă diferența între viață și moarte.

Povestea este următoarea….. În dimineața zilei de 13 iunie, o familie din Câlnic, județul Alba, a sesizat, prin 112, faptul că, în dimineața zilei precedente, seniorul familiei, în vârstă de 70 de ani, a plecat de acasă cu autoturismul său, cu gândul de a ajunge la Alba Iulia. Acesta nu a mai răspuns la telefon, iar toate demersurile făcute de familie, pentru găsirea lui, au rămas fără succes.

La prima vedere părea o plecare voluntară, cu atât mai mult cu cât bărbatul avea, în localitățile învecinate, cunoștințe pe care obișnuia să le viziteze. Șeful Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, subcomisarul de poliție Dobre Florin, și-a mobilizat colegii și au căutat peste tot. Singurul indiciu pe care l-a avut a fost faptul că autoturismul bărbatului a ieșit, în dimineața zilei de 12 iunie, din Sebeș, îndreptându-se spre Câlnic.

Chiar dacă programul de lucru se terminase, polițistul a revenit la birou și împreună cu agent principal de poliție Vesa Cosmin, din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Sebeș, au luat ”la pas” traseul dintre Sebeș și Câlnic, în căutarea unui indiciu, iar acesta a apărut în dreptul localității Răhău. Scoarța unui copac subțire era lovită… Vegetația era deasă și înaltă dar, treptat, au apărut și alte indicii că acolo a avut loc un accident.

În cele din urmă cei doi polițiști au ajuns la autoturismul răsturnat în râpa, adâncă de aproximativ 50 de metri. Au cerut ajutorul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar bărbatul a fost scos din autoturism, în viață, conștient și a fost transportat la spital.

 

Despre Redacția ProAlba 38340 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*