Florin Roman, vizită incognito la Spitalul Județean Alba: „Nu sunt încântat de ce am găsit la UPU”

upu spital„Am făcut o vizita incognito la UPU de la Spitalul județean si nu sunt deloc încântat de ce am găsit acolo. Lume grămadă si așteptând, si in saloane si la consultatii. Dincolo de aglomeratia evidentă, am constatat si o lipsa mare de comunicare cu pacientii. Chiar si mie mi s-a răspuns cu greutate la niște întrebări de o doamna doctor ori obosita, ori plictisita. Am înțeles de la doamna director Cosarca Nicoleta, ca in circa 2 luni se vor încheia lucrările la partea in construcție a UPU. Asta înseamnă ca vor putea fi preluate cazurile de pe doua ambulante, va fi o camera de triere mai spatioasa, dar si una separata pentru apartinatori. Pana la rezolvarea acestor impedimente, am stabilit sa avem o observatie atenta, întrucât azi am găsit pacienți care stateau de peste 1 ora si jumătate fără sa fie întrebati, daramite consultati. Se pare ca lipsa unei concurente pentru unii, le oferă o siguranță totala. In cazul altora e vorba de oboseala dupa o garda cu circa 12 ore si 100 de consultatii. Sper sa obtinem si ajutorul ministerului pentru inca doi medici la Urgente. Dacă nu se schimba si mentalitatea unor oameni degeaba investim noi de la CJ Alba sute de miliarde de lei in spital. Atitudinea este cea care conteaza de cele mai multe ori…” a scris Roman pe contul său de facebook.

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. Buna ziua
    Aveti o mare dreptate in cele spuse despre spitalul judetean alba, si eu am avut cateva nefericite ocazii de a ajunge cu sotia la urgente sunand prima data la nr de urgenta 112 pentru o interventie de sanatate, dupa ce a ajuns salvarea la sotie(pacienta) si i sau pus primele intrebari de interventie, s-a constatat ca avea tensiune in acel moment 19 cu 11, i sa facut fisa de receptie ca pacient si a fost dusa la urgente la spitalul alba,sa ajuns la ora 19:15 sa luat in evidenta la receptia bolnavilor si ia spus sa astepte pe hol in picioare, si sa asteptat pana la ora 00:20 dupa multe interventi verbale (civilizate) cu asistenti care erau de garda in acea seara, din nefericire dialogul pe care ar trebui sa-l aiba un asistent cu familia bolnavului ar trebui sa fie unul cooperant( nu cred ca poate un asistent sa spuna ca daca vrem sa asteptam sa asteptam ,,cat trebuie”, eu cred ca de la ora 19:15 pana la ora 00:20 am astepta ,,cat a trebuit”macar acel dialog cu pacienti sa fie mai rezonabil, si toata asteaptareaasta a fost pentru o perfuzie de 10 minute.Nu cred ca este posibil ca un pacient cu o tensiune de 19 cu 11 sa astepte 5 ore in picioare si la urgente pentru a i se da o perfuzie, cred ca institutia ar trebui sa faca posibil daca este necesar integrarea altor doctori la urgente ca sa poata interveni in cel mai scurt timp posibil pentru salvarea pacientilor.

    Cu respect ioan olea – alba iulia

  2. Inseamna ca piticul a si-a pus niste tocuri, o fusta s-a dat cu ruj putin, si-a ridicat tatele si nu si-a declinat identitatea. Habar n-are ce inseamna incognito si voi il citati in titlu! Macar puneti ghilimelele sa radem cu pitici! Este inca o actiune de imagine ratata, din moment ce a mers „incognito” si nu l-a recunoscut nimeni! cred ca sta mult sa se gandeasca care sunt institutiile cele mai detestate de oameni, sa ma castige si el putin capital politic. Poate candideaza incognito si la primaria Alba Iulia, cred ca o sa ia mai multe voturi decat cu numele lui!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*