Femeile din PD-L Alba ii dau replica lui Potor: „e un doctor iubitor de arginti”

Că ne-a trădat pe noi, colegii săi de partid, zicând că „nu se mai regăseşte în politica PDL” am putut înțelege, pentru că îi bănuiam lui Călin Potor de multă vreme calitatea umană, aceea de „doctor iubitor de arginţi”. Dar că a trădat şi Jurământul lui Hipocrate, acela pe care l-a depus când a devenit medic, este mai greu de înţeles.

Cu atât mai mult cu cât s-a bătut cu pumnul în piept că îşi respectă profesiunea mai mult decât orice. Nu înţelegem cum este posibil ca un medic să privească dispreţuitor către pacienţii săi, pentru că asta a făcut deputatul Potor atunci când a scris, tocmai în Săptămâna Mare, un articol de presă intitulat „Primarul din Alba Iulia a ajuns la ciclu…electoral!”. Este sub demnitatea unui bărbat de a face referiri de acest tip, de natură să lezeze orice femeie din acest oraş, şi nu numai. Pentru că asta lasă să se înţeleagă acest medic pentru care ura şi dispreţul au devenit pâinea zilnică pe care o împarte tuturor, pe toate canalele mediatice.

Un astfel de limbaj, suburban, nu face cinste unui politician care aspiră, fără a avea nicio şansă, la fotoliul de primar. Dumneavoastră, albaiulienii, ce spuneţi de aceste declaraţii? Mai ales de contextul în care acestea au fost făcute, în Săptămâna Patimilor, dovedind lipsa sa de respect, bun simţ şi credinţă.

Bucuria nedisimulată a colegilor de Alianţă Socialistă ai domnului Potor, că DNA-ul face campanie în folosul USL s-a dovedit vorbă goală şi fumigene. Declaraţiile făcute rămân la stadiul de obrăznicii care dezonorează rolul Justiţiei. Este cu atât mai trist cu cât acest tip de discurs politic aparţine unui fost coleg care a beneficiat din plin de sprijinul colegilor săi, pe care acum îi blamează. Oare aţi uitat domnule Potor, cand umblam în campania electorală pentru a convinge oamenii să vă voteze? Oare nu credeţi că nu doar pe noi ne-aţi trădat, ci mai ales, pe albaiulienii care v-au votat şi investit cu încredere? Probabil nu. Suntem convinşi că nu vă pasă de albaiulieni, aşa cum nu v-a păsat de ei nici cât aţi fost parlamentar!

Dar pentru că vorbeam despre faptul că acest fost coleg veninos a călcat chiar şi jurământul său profesional, iată că îi reamintim două fragmente din Jurământul lui Hipocrate, sugerându-i actualului deputat socialist să privească adânc în sufletul său şi să spună dacă le-a respectat: „Îmi voi păstra puritatea vieţii mele şi artei mele (…) În fiecare casă unde ajung voi intra numai pentru binele bolnavilor mei, ţinându-mă departe de orice rău făcut cu intenţie şi de orice ademenire…”.

Singurii în măsură să aprecieze acest tip de discurs sunt albaiulienii. Ei ştiu că în Alba Iulia avem acum o Cetate cu care să ne putem mândri peste tot în lume, străzi şi infrastructură la nivel european, şcoli şi grădiniţe moderne, milioane de euro din fonduri europene şi guvernamentale atrase în Alba Iulia şi, un spital judeţean în plină modernizare, cu secţii reabilitate, cu medici noi, cu servicii noi, nu în ultimul rând, cu o preocupare constantă pentru atragerea de noi investiţii în oraşul nostru.

În concluzie, şi-a păstrat oare, Călin Potor puritatea vieţii, aşa cum a jurat sau a fugit ca un laş dintr-o echipă care l-a sprijinit, din motive ce ţin de iubirea de funcţii, deci de „arginţi”?.

Biroul de Presă al

Organizaţiei judeţene a OF PDL Alba

aracer.mobinewbrut скачать бесплатно

Despre Redacția ProAlba 38049 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

3 Comments

  1. Ia dati exemple si de doctori neiubitori de arginti care respecta cu sfintenie juramantul depus. Aveti vreunul?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*