Familia Ludoșan inaugureaza astazi la Alba Iulia “La Maison de Caroline”. E cel mai nou hotel din oras

Amenajat intr-o cladire etajata incarcata de istorie, “La Maison de Caroline” doreste sa devina destinatia preferata a oamenilor de afaceri, in deplasarile acestora de business in zona, dar si pentru calatoriile in familie. Prezentandu-se ca un mic hotel elegant, cu o arhitectura  specifica sfarsitului de secol XIX, “La Maison de Caroline” isi asteapta oaspetii in 13 camere de 4 stele, hotelul punand la dispozitia acestora si un salon lounge cu o atmosfera distinsa.

“Ne-am dorit sa cream un loc cat se poate de placut celor care ne vor trece pragul. Am investit foarte mult in amenajarea camerelor pentru ca acestea sa fie cat mai confortabile; de asemenea, salonul elegant de la parter a fost gandit pentru o atmosfera cat mai intima si mai relaxanta. Sunt convins ca cei care vor alege “La Maison de Caroline” vor reveni cu placere”, declara dr. Mircea Ludoșan, initiatorul proiectului si proprietarul hotelului.

Restaurarea vechii cladiri si amenajarea hotelului actual a inceput in anul 2006. Fiind vorba de o cladire istorica, proiectul s-a bucurat si de sprijinul d-lui primar Mircea Hava, care a sustinut initiativa de conservare a specificului cartierului in care este plasat hotelul, precum si integrarea acestuia in spatiul turistic alba-iulian, alaturi de alte proiecte menite sa creasca apetitul turistilor pentru judetul Alba. Inaugurarea hotelului are loc astazi, incepand cu orele 18.00, in strada Primaverii, la numarul 11.

увеличим целевых посетителей в интернетевконтакте через анонимайзер бесплатно

Despre Redacția ProAlba 38046 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*