Elevii militari din Alba Iulia au fost răsplătiți pentru rezultatele obținute la olimpiade, consursuri școlare și competiții sportive

Rezultatele deosebite obținute de către elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” la olimpiadele, concursurile școlare și competițiile sportive au fost răsplătite săptămâna aceasta în cadru festiv.

Premianții au fost felicitați de conducerea colegiului, profesori, cadre militare și colegi și au primit diplome și premii pentru efortul și munca depuse în decursul anului școlar, pentru perseverența și seriozitatea de care au dat dovadă în pregătirea școlară Cu aceeași ocazie au fost felicitați și absolvenții claselor a XII-a care s-au implicat în activitatea artistică în decursul anilor de liceu.

De asemenea, reprezentanți ai Promoției 1988 au acordat câte un premiu pentru fiecare lider al claselor a XII-a. Premiile au fost înmânate de colonel (r.) Nicolae Avrămuț și domnul profesor de chimie, Lucian Irimie. Felicitări tuturor pentru performanțele obținute și mult succes la următoarele concursuri!, au precizat reprezentanții Colegiului.

Despre Redacția ProAlba 38419 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*