Echipa „Aiud Maraton” le mulțumește tuturor celor care s-au implicat pentru reușita ediției din aceast an a evenimentului!

aiud maratonPe data de 25 martie 2017, Aiudul a gazduit a treia ediţie a evenimentului sportiv Aiud Maraton. O competiţie care nu percepe taxă de înscriere pusă sub semnul solidarităţii faţă de semenii noştri . Aiud Maraton e un eveniment de suflet pentru sportivii care doresc să aducă un zâmbet celor încercaţi de probleme de sănătate.

Anul acesta am avut onoarea de a avea la start 500 de alergatori,printre ei numarandu-se sportivi cu inalte performante,iar cea care a dat startul a fost nimeni alta decat marea  noastra campioana Gabriela Szabo,un exemplu pentru tinerii sportivi aflati la inceput de drum in lumea sportului si binenteles pentru noi toti.Un om minunat.

maraton aiud 3Evenimentul a fost unul de succes drept urmare dorim sa multumim tuturor celor implicati in desfasurarea lui si anume:

Parteneri

Primaria Municipiului Aiud si Asociatia ”Am si eu copilul meu” prin CREB(Centrul Recreativ Educational Bianca),DJTS Alba

 Sponsori

Theiss Agency,Kronospan,Salon Georgia,Untold,Baumit,Pensiunea Melinda Panzio,Fun Run,Inter Art,Domeniile Boieru,Albalact,ATCT,Jox Gym,Taxi Lexus,Casa Hategan,Ipec,Atlas,Elis Pavaje,Exotic Fruit,Batson Construct,Cafe Royal Louge, Lobii Fer,Torockoi,Fero Cioaza,Nutrend,Mosia Maier,Ciumbrud Plant,Energo Impex,Elmo Print,Prebet.

maraton aiud 4De asemenea dorim sa multumim,prezentatorului Bogdan Bob Radulescu care ne este alaturi de fiecare data,presei care a fost in numar mare anul acesta voluntarilor, Politiei Locale Aiud, Politiei Rutiere, Jandarmeriei, Salvamont Alba si tuturor celor care au petrecut alaturi de noi ”O zi impreuna!”

Organizator Asociatia Aiud Sport,Polgar Levente Ioan

 

Echipa Aiud Maraton

Anda Goia,Robert Theiss,Stelu Harsan,Liviu Tudoran,Bogdan Bedelean,Ovidiu Crisan

maraton aiud 2

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 38067 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*